Restart v akci:,,Chtěla jsem se přesvědčit, jestli to dokážu

Náš projekt #JuiceRevolutionProject a celkově koncept detoxikační kůry, kterou můžete zažít prostřednictvím balíčku Juice Restart Program se rozjel rychleji než jsme čekali. Téměř první Juice Restart Program v akci, podívejte se jaký byl výsledek !

Už po pár dnech, kdy jsme tuto službu pustili do světa se nahromadilo hned několik objednávek a my jsme hrdí se s vámi podělit o první reference našich "restartérů". Je jim mladá dívka, která s podobnou kůrou neměla žádnou zkušenost a celkově její důvod jít do něčeho zcela nového popisuje slovy:,, Jelikož se snažím už nějakou dobu přejít na trošku jinou a lehčí stravu, zasadit do svého programu jeden den detoxu bylo dobrým začátkem, a myšlenkou."

Jak sami uvidíte, tento program je opravdu pro každého !

  1. Ahoj, můžeš se nám trochu představit?

Jmenuji se Jana Machová, pocházím z Kobeřic, ale už 8 let žiju v Praze. Pracuji přes 7 let v online marketingu a svou práci miluji nade vše :) Kromě skvělé práce se věnuji zpěvu a hře na klavír. Zpívám již dlouhodobě v projektu s opavským klavíristou, kdy pravidelně několikrát do roka koncertujeme na několika místech ve Slezsku, dále pak i v Praze. Miluji svého muže, psa a přírodu. Nemohu odolat dobré hudbě, kvalitní sklence vína a britskému Sherlockovi. :)

  1. Proč ses rozhodla jít do Programu Restart a co si od něho očekávala?

Jelikož se snažím už nějakou dobu přejít na trošku jinou a lehčí stravu, zasadit do svého programu jeden den detoxu bylo dobrým začátkem, a myšlenkou. V čínské medicíně pijí na detox většinou zelené čaje, ale je pravda, že šťávy jsou pro mě zajímavější, protože dodávají potřebné vitamíny a minerály a svou hutností jsou i plnohodnotným jídlem.

Očekávala jsem změnu a chtěla jsem se přesvědčit, jestli to dokážu vydržet.

 

  1. Co ti to dalo, co sis z Programu Restart odnesla?

Celý program mi za prvé ulehčil starost o to, co budu ten den jíst a pít, protože jsem měla každý drink nachystaný a nemusela jsem se o nic starat. Svůj den jsem se snažila hodně vytěžit, abych nemusela myslet na jídlo a nebyla s ním v kontaktu. Takže jsem se věnovala především přípravou na koncert, který byl následující den a také na další koncert za dva dny s jedním fajn kytaristou. Díky tomu jsem nemusela myslet, co si dát k jídlu a hlavně jsem ani nebyla nacpaná a plná, protože ke zpěvu je plné břicho spíše negativum. Je pravda, že mezi 5 - 8 hodinou jsem dostala malou krizi a cítila jsem, že mé tělo zřejmě nějaké jídlo už potřebuje a že nevím, zda to vydržím, ale vydržela jsem až do konce a posledním drinkem a ulehnutím do postele jsem se zklidnila. Celý ten den jsem vyloženě necítila jinak.

Přišlo to až druhý den, kdy jsem ráno vstala a neměla jsem vůbec hlad. Naopak jsem byla plná energie. A i když jsem si dala snídani, tak ten pocit energie zůstal a večerní koncert dopadl velmi dobře i bez alkoholu a těžšího jídla. :)

Zkušenost s BIO ovocnými zeleninovými šťávami v BIO kvalitě lisovanými za studena

Zkušenost s BIO ovocnými zeleninovými šťávami v BIO kvalitě lisovanými za studena

  1. Můžeš nám říct jednou větnou největší pozitivum Programu Restart?

Šťávy jsou moc chutné, člověk se nemusí přemáhat a program je vlastně zábavou. A plus ten čas, který člověk ušetří za přípravu jídla.

 

  1. Můžeš nám říct jednou větnou naopak největší negativum Programu Restart?

Nevím, jaké přesné negativum bych jmenovala. Spíš - doporučovala bych si ho dát 1x měsíčně, ale pro lidi, kteří svým způsobem dodržují zdravé stravovací návyky. Protože pro někoho, kdo se od rána do večera cpe hamburgry, fast foody a pivem tento program asi úplně není a takový člověk zřejmě ani nepozná takový efekt a bude mít event. pořád hlad. A ještě se pro něj nic nezmění. Ale pro lidi, kteří chtějí svému tělu dát to nejlepší a vážit si ho, udržet si ho vitální - tomu bude Restart vyhovovat.

 

  1. Který nápoj ti nejvíce chutnal a proč?

Zamilovala jsem si Svěží náboj, protože miluji zázvor a kajenský pepř a celkově říznější drinky :)

 

  1. Půjdeš do toho znovu?

Určitě. Myslím, že v létě v červenci si dám opět další očistnou kůru. A dokonce si troufám říct, že to vyzkouší i můj manžel :)

 

Děkujeme za zpětnou vazbu a těšíme se na další balíček pro Janču ! :-)

 

Více referencí můžete nalézt ZDE

 

 

Tým Black Kale

Objednávky v období 23.12.2021 - 2.1.2022 budou postupně vyřizovány od 3.1.2022. Děkujeme