Už je to tady ! Přátelský grand opening :-)

Říká se, že máš dělat to, co tě baví, čemu věříš a pokud chceš něco změnit, tak první začni u sebe…no tak my to teda zkusíme :-)

Den 30.5.2015. Pro někoho obyčejný sobotní květnový den, pro jiného však pomyslný milník v životě a v kariéře. Sobota 30.5.2015 byl nejen dnem oslavy 30 narozenin Daniela Škubala, ale hlavně dnem slavnostního otevření výrobny na organické ovocné a zeleninové nápoje společnosti Black Kale s.r.o., kterou právě Daniel spolu s Andreou Bitomskou založili.

Přátelského grand openingu se zhostilo pár desítek přátel ze všech koutů České republiky a atmosféra byla fantastická, však posuďte z galerie obrázků sami! Každý svou účastí byl svědkem nejen stručného výkladu, jak a proč to všechno začalo, ale také měl možnost nahlédnout do zákulisí výrobny a odnést si jeden z organických nápojů z řady Virgin Cold Pressed Juice (panenské šťávy lisované za studena), které jsou součástí balíčku Juice Restart Program.

Jen pro informaci - Juice Restart Program a všechny jeho nápoje jsou v BIO kvalitě bez použití pasterizace, paskalizace, konzertvantů

 a jiných procesů, které uměle ovlivňují trvanlivost a biologickou informaci potravin. Je tedy určen k přímé spotřebě. Kvalitou a způsobem zpracování se tak výrobek Virgin Cold Pressed Juice řadí do kategorie LUXUSNÍCH organických ovocných a zeleninových nápojů a je první tohoto druhu na českém trhu.

Black Kale tým měl tak jedinečnou možnost sledovat v podstatě první a hlavně okamžité reakce svých přátel, které spolu s pitím organických nápojů přicházely. I přes to, že byly vesměs pozitivní, našly se i nějaké návrhy a doporučení.

 

A to je dobře. Zpětná vazba a hlavně konstruktivní kritika je to nejlepší, co můžeme od našich zákazníků obdržet, protože jsme přesvědčení, že jen tak se můžeme rychleji vyvíjet a růst. Jak říká Jaromír Jágr:,,chvála příjemná, kritika potřebná”.

Black Kale

 

Nejvíce kontroverzní byl podle Andrejčina očekávání organický nápoj Zelená Revoluce. Kromě citrónu je totiž nápoj složen pouze ze zeleniny (řapíkatý celer, salát, kapusta, okurka, fenykl, citron, petržel) a tak v kruhu přátel budil největší rozruch, co se chuti a složení týče.

Andrea Bitomská a Daniel Škubal by tímto za celý tým Black Kale chtěli všem svým přátelům poděkovat, že našli nejen cestu do malé výrobny na Opavsku, ale i odvahu vyzkoušet například nápoj Zelená Revoluce :-) a hlavně trochu svého volného času.

Za tým Black Kale Daniel Škubal, Andrea Bitomská

Objednávky v období 23.12.2021 - 2.1.2022 budou postupně vyřizovány od 3.1.2022. Děkujeme