Přednáška - Výživa ve sportu. Program FITCOACHING

Včera 9.7.2015 se v hokejové Bully Aréně  v rámci hokejového kempu v Kravařích uskutečnila krátká přednáška pro mladé sportovce na téma výživa ve sportu. Jako člen týmu v programu FitCoaching naše společnost přispěla informacemi o důležitosti stravy, zejména rostlinného původu. Během hodiny se probraly následující témata:

1.RŮSTOVÝ HORMON

2.DŮLEŽITOST STRAVY

3.JAKÝ TYP STRAVY PREFEROVAT – ORGANICKÁ vs ANORGANICKÁ FORMA

4.SLOŽENÍ POTRAVIN – ANEB BENEFITY JEDNODUCHÉHO JÍDLA

5.CO TĚLO POTŘEBUJE A PROČ?

6.STRAVA DLE INTENZITY TRÉNINKŮ

7.CO JÍST PŘED BĚHEM A PO TRÉNINKU

8.KOMBINACE POTRAVIN

PROSTOR PRO OTÁZKY

 

Věříme, že spousta informací týkající se stravy, která má rostlinný základ byla pro účastníky zcela nová a také přínosná. Vyzdvihli jsme benefity a prospěšnost přírodních surovin a produktů. Poukázali jsme na například jednoduchost jídla, že důležité sacharidy konzumované před nebo po tréninku nemusí být pouze o iontových nápojích nebo různých sportovních gelech a doplňcích, ale dají se nahradit také banány, datlemi, hrozny nebo případně organickými BIO čerstvými šťávami.

S tím souvisí i naše portfolio, které je složeno právě z těchto BIO čerstvých šťáv. Ty se nejen hodí díky svým vlastnostem k běžnému pití, pro detoxikaci organismu, ale v poslední řadě také i do jídelníčku pro sportovce ať už na trénink či významný závod / zápas.

BIO OVOCNÉ a ZELENINOVÉ ŠŤÁVY

Nemáme pochyb, že si účastníci odnesli spoustu nových poznatků, které mohou aplikovat nejen v profesním sportovním životě.

Jsme rádi, že můžeme být součástí vynikajícího týmu FITCOACHING. Více o PROGRAM PRO SPORTOVCE A SPORTOVNÍ KLUBY naleznete ZDE - FB FITCOACHING

Objednávky v období 23.12.2021 - 2.1.2022 budou postupně vyřizovány od 3.1.2022. Děkujeme