DŽUSOVÁ REVOLUCE NA FESTIVALU KULTURY A ŘEMESEL !

Minulý víkend 11-12.7.2015 byl naprosto fantastický. Nejen kvůli počasí, ale také díky naší vydařené účasti na sportovní akci Heroes Race – 13km Extrémní překážkový běh v Hradci nad Moravicí a na Festivalu kultury a řemesel v Hlučíně. 

Podívejte se, jak vypadala naše prezentace BIO ovocných a zeleninových šťáv lisovaných za studena na festivalu kultury hlučín 2015.

Džusová Revoluce jede !

Prezentace BIO ovocných a zeleninových šťáv lisovaných za studena na festivalu kultury hlučín 2015

Hlučínský festival se lišil téměř vším od předchozí akce Heroes Race, která se konala v Sobotu 11.7.2015. Hudbou, návštěvníky a nabízeným sortimentem od okolních stánků. Nicméně my jsme zůstali stejní. Opět jsme měli k dispozici náš skvělý organický BIO nápoj z čerstvého ovoce a zeleniny STIMUL, který je součástí balíčku Restart Zázvorový ŠOK, rovněž  v BIO kvalitě. Pro děti jsme měli přichystané hruškové a jablečné šťávy z BIO surovin,  které z našeho pultu zmizely nejrychleji. Lidé se někdy lekli ingrediencí ve STIMULu, jako řapíkatého celeru nebo zázvoru v GINGER SHOTU a tak volili jistotu. Ovšem ti odvážnější ale zjistili, že není třeba mít obavy, protože nápoje STIMUL a GINGER SHOT chutnají i přes nevšední kombinace fantasticky. Byli zkrátka nadšení.

 

Nápoj STIMUL ochutnal například starosta obce Bolatic nebo ženy, které vystupovali v tradičním Hlučínském kroji.

 

[ezcol_1half]Prezentace BIO ovocných a zeleninových šťáv lisovaných za studena na festivalu kultury hlučín 2015

Prezentace BIO ovocných a zeleninových šťáv lisovaných za studena na festivalu kultury hlučín 2015

Předali jsme také spoustu informací o detoxikačním programu RESTART a rozdali několik soutěžních kupónů, prostřednictvím kterého mohli zákazníci vyhrát 1 DENNÍ BALÍČEK JUICE RESTART PROGRAMU.

Správnou odpovědí na otázku – Kolik kg BIO ovoce a zeleniny je v 1 balíčku Juice Restart Programu odpovědělo správně hned několik účastníků soutěže, nicméně výherce může být pouze jeden.

Výherce soutěže Hlučínský festival kultury a řemesel 2015:

NIKOL KALVAROVÁ

 

Gratulujeme, budeme vás kontaktovat :-)

 

Tým Black Kale

Objednávky v období 23.12.2021 - 2.1.2022 budou postupně vyřizovány od 3.1.2022. Děkujeme