Zázvorový ŠOK – To Chceš !

S tímto nápojem jsme objížděli celou ČR a měli jsme tak příležitost vidět reakce několik set zákazníků, kteří se nebáli vyzkoušet něco nového přímo před našima očima. Výsledek nás nad očekávání překvapil. I přes to, že je šťáva bez alkoholu (a v tom je ta podstata :-)), tak se setkal s obrovským ohlasem. Lidé byli nadšení z toho, že je šťáva opravdu silná - doslova, jako slivovice! Takže panák, po kterém můžete konečně řídit :-) A proto jsme se rozhodli tento ..ďábelský" drink poskytnout také na objednávku. Nyní si ho můžete dopřát i doma a mít tak vždy po ruce!

 - KOUPIT ZDE - 

Šoková terapie ve formě čisté šťávy lisované za studena z Bio zázvoru, citronu a kajenského pepře začíná. Bio Zázvorový šok tě doslova prohřeje od hlavy až k patě! Tento vynikající přírodní Elixír ti pomůže zrychlit a zesílit tvůj metabolismus a rozproudit krev v žilách.

Kdy se hodí Zázvorový ŠOK použít?

  • Ráno tě probudí, posilní a doslova zažehne tvůj den. Odpoledne dodá energii, podpoří trávení a večer ti zvedne náladu a příjemně vzpruží.
  • Máš rád turistiku, lyžování, bruslení či zimní procházky městem? Při takové příležitosti je Zázvorový ŠOK tvůj nejlepší kamarád! Vezmi si na výlet celou láhev, nebo…co si dát nápoj do své oblíbené plácačky na zahřátí?
  • Čeká tě narozeninová párty? Vánoce? Svatba? Pracovní večírek? Posezení s přáteli? Připijte si skutečně na zdraví s panákem Zázvorového ŠOKU! Budete mile překvapení, jak moc je to silné….a dobré.
  • Děláš kamarádům o víkendu řidiče? Dej si Zázvorový ŠOK a budeš na stejné vlně…navíc bez ranní kocoviny :-)

 

BIO zázvorový šok šťáva lisovaná za studena

Objednávky v období 23.12.2021 - 2.1.2022 budou postupně vyřizovány od 3.1.2022. Děkujeme