Tip na snídani plnou vápníku z 13 přírodních ingrediencí

Snídáte stále to stejné dokola? Máte chuť na změnu? Co si takhle snídani zpestřit a zároveň udělat něco výjimečného pro své zdraví a zdraví svých kostí? Tato křupavá pochoutka bohatá na vitamíny, minerály, protein a vápník nejen zasytí váš žaludek, ale také vaše chuťové buňky. A přitom příprava je tak jednoduchá.

Raw Křupavá Pohanková Granola - KOMPLEX zalitá makovým mlékem s nakrájeným ovocem, naprostá nutriční bomba pro váš organismus !

Co budete potřebovat?

  1. 1 banán (cca 100 - 150g)
  2. Makové mléko (100g maku na 0,5 l vody)
  3. Raw Křupavá Pohanková Granola nebo jiná zdravá pochoutka nejlépe v raw a bio kvalitě (30 - 50g)

Příprava:

  • Udělejte si makové mléko. Uděláte ho tak, že si na 0,5 l vody připravíte 100g maku. Vše kompletně rozmixujete ve vysokorychlostním mixéru a procedíte přes pytlík na rostlinná mléka nebo podle návodu zde:

  • Připravte si Raw Křupavou Pohankovou Granolu KOMPLEX do mističky, nakrájejte banán na kolečka a zalijte mlékem cca 100 - 200 ml.

Jaké jsou benefity?

Raw Křupavá Pohanková Granola KOMPLEX je složena z 11 přírodních ingrediencí, které jsou přímo nabité živými vitamíny, minerály a enzymy. Tato komplexní směs dodá vašemu tělu energií pro náročný den. Pohanka navíc pomáhá detoxikovat orgniasmus, podporuje imunitu a obsahuje vysoké množství vlákniny. Banán je skvělý zdroj draslíku, který pomáhá regenerovat vaše tělo. Makové mléko je nejen chutné, ale také skvělý zdroj proteinu, důležitých BCAA aminokyselin (6 lžic maku vám dodá až 50% denní dávky), sacharidů a minerálů. Mak je doslova nabitý vápníkem, který je pro udržení silných kostí jako dělaný, takže pokud budete mít dostatek vápníků, tak nemusíte mít strach, že by vám vaše kosti selhaly. 

Dobrou chuť !

Objednávky v období 23.12.2021 - 2.1.2022 budou postupně vyřizovány od 3.1.2022. Děkujeme