Rostlinné trhy poprvé v Ostravě 2021

Tak jsme si s Jirkou Špákem v červnu 2021 zavolali, následně se sešli na naší zahrádce v restauraci Black Kale FOOD, a bavili se o tom, jestli nějakou venkovní akci uděláme, nebo ne. Ono, co si budeme povídat, téměř roční útlum provozů a různých akcí může demotivovat kdekoho. Ale Daniel (Black Kale) měl nápad, dostal impulz od Jitřenky (manažerka Kampus Palace), Jirka má zase velké zkušenosti s pořádáním podobných akcí, udělali jsme brainstorming, dali jsme hlavy dohromady, slovo dalo slovo, vymyslel se název a ROSTLINNÉ TRHY na Dvoraně byly na světě ;-) teda...zatím jen na papíře, ale my jsme věděli, že to dopadne.

ROSTLINNÉ TRHY NA DVORANE fotka

A za nás, i když návštěvnost by mohla být větší, to si asi přeje každý pořadatel, nebo prodejce na akci, ale vesměs jsme byli nadmíru spokojení a velmi jsme ocenili, kolik lidí se na trhy zastavilo, poobědvalo, porelaxovalo s přáteli. Dokonce jsme se dostali do hledáčku Moravskoslezského deníku, který nás přišel navštívit.

Článek zde

MS deník

Skvělé na tom všem je, že se akce vydařila a rozhodli jsme se jít do další akce a to hned v sobotu 11.9.2021, už se na vás moc těšíme.

A co že bylo na červencových trzích nejzajímavější?

mana burger Ostrava

Poprvé v Ostravě jste mohli ochutnat MANA burger, který v Black Kale od té doby mají v nabídce, můžete si koupit i MANA burger přímo mražený u nich v provozovně. S příchodem vás vítala ochutnávka Hummus od I LOVE HUMMUS s čerstvým kváskovým chlebem z Celozrnky. Dále tu byly raw tyčinky a ořechová másla od slečny Katky Jopkové, obchůdek Bez Obalu, Zdravý Mlsoun s dezerty, Matcha Tea s matcha drinky a novinkou Zmrzlina, novinka v regionu Komboocha, stánek s vegan občerstvením, Dřevotéka s ručně vyrobenými produkty, Ochránci zvířat OBRAZZ a stáneček s ZERO Waste, Farma pod kaštany Toto všechno pak zakončoval trh s exotickým ovocem z Afriky Virunga. No rozhodně bylo co jíst, ochutnávat, zkoušet a celkově se bavit.

 

 

 

Objednávky v období 23.12.2021 - 2.1.2022 budou postupně vyřizovány od 3.1.2022. Děkujeme