Restart v akci:,,Zkušenost profesionální trenérky“

Okruh našich zákazníků se stále rozšiřuje a už se nejedná pouze o běžné konzumenty, ale i o sportovce všeho druhu, majitele sportovních klubů, fitness trenéry, lektory aerobiku nebo pilates.

Naposledy nás tak mile překvapila reference od Věry Macoškové, která se svým klubem SPORT PERFEKT Opava vyhrála absolutní vítězství v soutěži Fitness roku 2015 ! Sama Věra se tak, jako fitness trenérka umístila na úžasném druhém místě. To jsou však jen úlomky z celé řady úspěchů, kterých za svůj život dosáhla.

Každý má zkušenost s Programem Restart jinou a my jsme velice rádi, že právě paní Macošková si detoxikační program užila na plno, nijak ji neomezoval v práci, ve sportu a celkově má z kůry skvělý pocit. Takové reference nás nejen vždycky mile potěší, ale hlavně jsou důkazem toho, že to, co děláme, má opravdu smysl !

Celá reference níže:

Tak poslední report z pátku. Chtěla jsem si udělat odstup od chuťových zážitků. Svačinka (Stimul) super, večeři (Zelená Revouce) jsem málem nevypila, jelikož jsem vůbec neměla hlad :-) A poslední lahev (Regenerace) 2 hodiny před spaním taky.

Celkově jsem překvapena, že opravdu Váš Program RESTART zasytí. Neměla jsem pocit hladu a ani mě nehonila mlsná ;-) Jelikož jsem měla náročný pracovní den, byla jsem ráda, že nemusím přemýšlet nad tím, co budu jíst. Rovněž mi tento program ušetřil hodně času - nemusela jsem vařit :-) Ti co mě znají, vědí, že jsem velký milovník kávy (denně 5-7 káv, nejlépe turky :-)).

Abych si vychutnala tento Program RESTART opravdu naplno, dobrovolně jsem se zřekla i tohoto svého požitku a věřte nebo ne, tak na kávu jsem neměla vůbec chuť! Samotnou mě to překvapilo :-)

Tento detoxikační program určitě ještě zopakuji :-)

Věra Macošková zkušenost z pití BIO ovocných a zeleninových šťáv lisovaných za studenaVěra Macošková zkušenost z pití BIO ovocných a zeleninových šťáv lisovaných za studena

 
Objednávky v období 23.12.2021 - 2.1.2022 budou postupně vyřizovány od 3.1.2022. Děkujeme