Podpořili jsme projekt HRAVĚ O ŽIVÉ STRAVĚ

Fantastická žena Eva Hájková nedávno přišla s úžasným projektem napsat odbornou publikaci HRAVĚ O ŽIVÉ STRAVĚ v českém jazyce, zaměřující se komplexně na vitariánství (raw food ), veganství a vegetariánství u dětí. Jelikož je tento projekt unikátní a vidíme v něm velký smysl, přínos a možnost, jak více pomoci lidem k zdravému životnímu stylu, rozhodli jsme se projekt podpořit. A vůbec, pokud chceme něco změnit / zlepšit z dlouhodobého hlediska, kde jinde začít, než u dětí, nemyslíte? :-)

 

 

Od Evy nám byla dána důvěra už při tvoření samotné publikace, ve které jsme přispěli informacemi:
  • Ingredience v živé kuchyni a kde je nakupovat: Vysvětlení skupin potravin v živé stravě, jejich přínosy, dostupnost, kde nakupovat ingredience v bio kvalitě.

V druhé řadě jsme projekt podpořili také sadou našich balíčků JUICE RESTART PROGRAM, který získáte, pokud projekt podpoříte přímo finanční částkou.

Projekt hravě o živé stravě podpořen Black Kale BIO ovocné a zeleninové šťávy

 

Projekt je na světě 2 dny a je podpořen už téměř z 36% ! Věříme, že cíl bude naplněn během několika dní a všichni se tak budeme moci těšit na tištěnou publikaci v našich knihkupectvích.

 

Eva Hájková je skvělá žena s velice silným a inspirativním příběhem a skvělou rodinou dělá něco, co má opravdu smysl. Pokud raw food stejně jako v našem případě pro vás není pouze trend, ale životní styl, její kniha HRAVĚ O ŽIVÉ STRAVĚ by ve vaší knihovně neměla chybět, proto PODPOŘTE PROJEKT TAKÉ ZDE !

 

Projekt hravě o živé stravě podpořen Black Kale BIO ovocné a zeleninové šťávyProjekt hravě o živé stravě podpořen Black Kale BIO ovocné a zeleninové šťávy

Objednávky v období 23.12.2021 - 2.1.2022 budou postupně vyřizovány od 3.1.2022. Děkujeme