Restart v akci: „Po 3 dnech na šťávách bolest ustoupila“

Po 3 dnech na šťávách bolest ustoupila !

Jedna z mnoha pozitivních referencí od našich spokojených klientů je tentokrát od Adama, který se rozhodl pro 3 denní Program Restart. Z jeho zpětné vazby a zkušenosti není pochyb o tom, že Program Restart splnil jeho očekávání a byl více než spokojený. Posuďte sami :-)

Zdravím tým Black Kale, před 3 měsíci jsem si v posilovně odrovnal záda. 2 týdny jsem nemohl sedět, zvednout tašku s nákupem a i během usínání jsem měl bolesti. Další měsíc a půl se bolest snižovala, bohužel jen do snesitelné úrovně. Boty jsem si musel nazouvat v sedě, zvedat něco ze země pouze s oporou (ruka o koleno) atd. Po 3 týdnech běhání po ortopedech a fyzioterapeutech bez výsledku, mne přítelkyně navedla na šťávový půst.

Neměl jsem od toho žádná očekávání, o to větší bylo pro mne překvapení, když po 3 dnech na šťávách bolest ustoupila!

Ráno nemám pocit nože v zádech, zdvihnutí něčeho ze země pro mne už není bolestivá záležitost! Během oněch 3 dnů jsem byl pouze na šťávách a nepociťoval jsem žádnou extra únavu, malátnost a podobně. Ani jsem se neomezoval při fyzické aktivitě a každý den běhal (jediná činnost, která mi před tím ulevovala od bolesti). Jsem z toho velmi nadšený a rodina, která mne spíše od toho odrazovala, tomu doteď nechce věřit, ale já vím, co mému tělu pomohlo. Trocha pnutí a bolesti v zádech stále je, ale oproti minulému týdnu to je neskutečný rozdíl. Jakmile mi to časová a osobní situace dovolí, jdu do 5ti denního programu!

Objednávky v období 23.12.2021 - 2.1.2022 budou postupně vyřizovány od 3.1.2022. Děkujeme