RAW Křupavá Pohanková Granola – Komplex

Raw Křupavá Pohanková GRANOLA

Fanoušci BLACK KALE POZOR ! - NOVINKA – Dlouho očekávaná Raw Křupavá Pohanková GRANOLA je od dnešního dne na trhu! Tato vynikající směs s podnázvem KOMPLEX je produkt s jedinečnou nutriční hodnotou složenou z 11 přírodních ingrediencí. Ideální pro ty, co hledají rychlou, zdravou a hlavně chutnou křupavou svačinku, která je zasytí a nabije velkou dávkou energie. Je unikátní zejména tím, že na rozdíl od jiných granol, které jsou vyrobené z ovesných vloček je naše vyrobena z Bio naklíčené vysušené pohanky, takže neobsahuje lepek !

K dostání v našem eShopu ZDE nebo v obchodech se zdravou výživou či fitness klubech.

Složení:

BIO naklíčená pohanka, datle, BIO rozinky, goji, BIO sezamová semínka (11)*, BIO zlatý len, naklíčená slunečnicová semínka, naklíčená dýňová semínka, BIO strouhaný kokos, kešu ořechy (8)*, BIO skořice.

 

Bez lepku, bez mléka, bez cukru, bez vajec, bez sóji, bez GMO, bez konzervačních látek a bez…kompromisů pro zdravé mlsání !

Alergeny: (8)* Skořápkové plody, (11)* Sezamová semena

Způsob zpracování: Pohanka, která patří mezi tradiční české potraviny, byla před zpracováním namočena několik hodin ve vodě a následně naklíčena, což pomohlo vyloučit inhibitory a probudit životadárné enzymy. Právě klíčky v pohance obsahují nejvyšší množství rutinu (vitamín P) a jsou doslova nutriční bombou pro náš organismus. Vše bylo následně smícháno do podoby Granoly, zpracováno a sušeno při teplotě 42 °C, aby bylo zachováno nejvyšší množství nutričních vlastností.

 

Bio naklíčená sušená pohanka

-              podporuje celkovou imunitu díky obsahu rutinu (vitamín P)

-              obsahuje vitamíny B1, B2, niacin, E, C a cholin

-              kombinace rutinu a vitamínu C se používá při léčbě žilních chorob

-              pomáhá při regenerace jaterních buněk

-              obsahuje vitamíny B1, B2, niacin, E, C a cholin

-              minerály - železo, fosfor, draslík, měď, zinek, mangan či selen

-              je vysokým zdrojem vlákniny

Kombinací všech surovin použitých v GRANOLE Komplex do svého těla můžeme dostat obrovské množství vitamínů, minerálů, enzymů, sacharidů a zdravých tuků.

 

Tip Black Kale:

Snídaně / Svačina - Raw Křupavou Pohankovou Granolu Komplex zalijte rostlinným mlékem a doplňte čerstvým ovocem nebo si ji vychutnejte samostatně takovou, jak jsme ji pro vás připravili.

Objednávky v období 23.12.2021 - 2.1.2022 budou postupně vyřizovány od 3.1.2022. Děkujeme