Proč očistu těla doporučuje nutriční specialistka Petra?

Proč očistu těla na šťávách doporučuje nutriční specialistka Peťa Handlířová?

Chcete pročistit organismus?  Už jste někdy dřív drželi dietu, trápili se hlady, nebo nejedli celý den, a pak jste vymetli celou ledničku? Trápí vás chutě na sladké? Jste nervózní, podráždění a neustále unavení? Bolí vás hlava? Máte nafouklé břicho?  Chcete se svým ZDRAVÍM něco udělat?

 

Odpověděli jste alespoň na jednu otázku ANO?  Ano? Tak výborně, v takovém případě Vám velice ráda doporučí nutriční specialistka Peťa očistný program RESTART. Proč? To se dozvíte v našem krátkém rozhovoru níže.

  1.    Peťo, proč očistný program? Proč detox?  Proč Black Kale?  V čem si myslíš, že je jedinečný? V čem je jiný? Je to jenom o šťávách?

TAK JAKO MĚNÍTE KAŽDOROČNĚ OLEJ V AUTĚ, VYMĚŇUJETE PRASKLOU ŽÁROVKU, NEBO ČISTÍTE ODPAD, TAK STEJNĚ POTŘEBUJE OBČAS I VAŠE TĚLO MENŠÍ ÚDRŽBU. A TO KOMPLETNÍ! Možná to zní, jako klišé, a už jste to snad slyšeli tisíckrát, ale má to mnoho do sebe.

Existuje celá řada detox balíčků, která obsahuje čisté ovocné a zeleninové šťávy bez konzervačních látek. O tom není pochyb, ale jen v Black Kale všechny šťávy jsou certifikované v bio kvalitě, jsou lisované metodou COLD PRESSED = za studena a zcela čerstvé bez pasterizace nebo paskalizace = nejsou nijak ošetřené, což vám poskytne maximální výživovou a nutriční hodnotu. NAVÍC vám k tomu dodají bio raw kokosovou vodu, chia semínka a nakopávač BIO zázvorový šok.

  1.    Proč zrovna zázvor?

Kromě toho, že zázvor má silné protizánětlivé účinky, zázvor má ještě mnohem větší pozitivní účinky pro naši trávicí soustavu.  Brání žaludečním erozím a zvyšuje vylučování žluče. Pokud jsou v pořádku játra, tvoří dostatečné množství žluči, která se podlí na střevním trávením. A správné trávení je základ zdravého organismu !  Z toho vyplývá, že játra jsou nejdůležitějším orgánem, pokud nám jde o detoxikaci organismu. Minimálně čas od času zařazujte zázvor do jídelníčku, ať už v podobě našeho bio zázvorového šoku, zázvorového čaje, nebo čerstvého kořene, který můžete použít i jako koření do nejrůznějších pokrmů.

  1.    Proč kokosová voda z thajska a chia semínka? 

Asi všichni se shodneme na tom, že se jedná o dvě superpotraviny, které mají své opodstatnění v jídelníčku každého z nás. V prvé řadě, jsou to hlavně zdroje zdravých tuků. Takových, které naše tělo potřebuje. Věděli jste, že mozek je tvořen z 70% tuků?  Jednoduše řečeno by se dalo říct, že náš mozek jede hlavně na tuky, a proto je do jídelníčku musíme zařazovat. Až 30% naší celkové stravy by měly tvořit právě tuky, které potřebujeme pro správné fungování nerovové soustavy.

  1.    V čem je tedy RESTART od Black Kale jiný než ostatní?

Očistný balíček RESTART nejsou jenom šťávy, je to pořádná dávka enzymů, iontů a zdravých tuků, které vám dodají pocit sytosti a energie, díky které vám půjde celý program zvládnout mnohem lépe. Každý si také může vybrat hned z 3 programů, jestli chce více ovoce nebo zeleniny. Od jiných detoxikačních programů se také liší v tom, že všechny ingredience jsou vypěstované a zpracované ekologicky = neobsahují toxiny, takže se naše tělo znovu nezamoří toxickými látkami a navíc bio suroviny obsahují několikanásobně vyšší podíl všech nutričních hodnot, a to přece chceme, ne?

~

DŮVOD PROČ SE VÁM NEDAŘÍ HUBNOUT, ŠPATNĚ SE VÁM SPÍ, NEBO HŮŘE TRÁVÍ, MŮŽE BÝT PRÁVĚ ZANESENÝ, TOXIKOVANÝ METABOLISMUS.  Vyzkoušejte očistný program, VYROVNEJTE PH V TĚLE,  A  ZÍSKEJTE ZNOVU  KONTROLU NAD SVÝM TĚLEM.

NEZARUČÍME VÁM, ŽE PRÁVĚ DÍKY OČISTNÝM BALÍČKŮM ZHUBNETE TŘEBA 20 KG, ALE ZARUČÍME VÁM, ŽE KOMPLETNĚ OČISTÍTE TĚLO I SVOU MYSL, COŽ VÁM POMŮŽE NAVRÁTIT ROVNOVÁHU A BALANC.

POKUD VŠAK MÁTE DLOUHODOBÉ CÍLE, CHCETE PRO SVÉ TĚLO UDĚLAT VÍC, LÉPE SE STRAVOVAT A NESKLOUZNOUT ZASE K ŠPATNÝM STRAVOVACÍM NÁVYKŮM, RÁDI VÁM SPOLU S PETOU SESTAVÍME POKRAČOVACÍ JÍDELNÍČEK NA MÍRU.

Objednávky v období 23.12.2021 - 2.1.2022 budou postupně vyřizovány od 3.1.2022. Děkujeme