Jaký máme názor na současné zdravé trendy?

Kdo je "Zdravá Peťa"

a jaký je její názor na současné zdravé trendy?

Veganství a raw stravování se dnes stalo doslova fenoménem.  Ten kdo je vegan, je prostě cool.  Většina lidí dnes začíná s veganstvím více méně ze zvědavosti. Mají pocit, že můžou bezmyšlenkovitě jíst všechno možné. Na množství nezáleží, protože co je označeno vegan nebo gluten freee, sugar free a všechno free je přece zdravé, že ?  A nebo ne?? Můžu se opravdu od rána do večera ládovat kily sladkého ovoce, kvanta arašídového másla, raw dortíky, donuty, hamburgery a dalšími veganskými dobrůtkami ?  Možná, že některým z vás otevřu oči. Víte, že můžete přibrat i ze zdravého jídla?  Pokud nevíte kdy máte dost, přecpáváte se a to i zdravě, od rána do večera jíte jen samé mňamky, (i ty zdravé), tak nemůžete čekat, že budete jako mávnutím kouzleného proutku zdravější a štíhlejší. Veganství, neveganství...


"Proto jsem velice ráda, že spolupracuji právě s Black Kale nejen v souvislosti s očistnými programy na šťávách RESTART, kde si na své přijde opravdu každý. Od snídaní po večeře se zde vždy chutně, zdravě a lehce najíte. Jídla jsou bohatá na všechny živiny. Nemusíte se bát, že by vám v jídelníčku chyběly např. tolik opomíjené bílkoviny :-) Všechno je to o vyváženém jídelníčku, pohybu a znalostí vaší potřebné kalorické hodnoty. Nevíte kolik čeho tedy máte jíst ? Nevadí, s tím vám ráda pomůže naše Péťa."

.

Zájem o zdravý životní styl, hubnutí a zdraví jako takové si Péťa osvojila už na střední zdravotnické škole. Tam to  všechno začalo. Od té doby se výživa a sport stal její každodenní součástí a neskutečnou radostí. Péťa Handlířová má svou vlastní online poradnu a ne jen díky ní, ale také spolupráci s Black Kale si plní svůj sen a je moc ráda, že může pomáhat lidem splnit si ten jejich.

.

Potřebujete odbornou pomoc, radu nebo se jen dostat do kondice ?

Netrapte se dál dietami, začnete zdravě jíst, pozitivně myslet a užívat si života ve vašem zdravém těle !

 

 

 

 

 
 
Objednávky v období 23.12.2021 - 2.1.2022 budou postupně vyřizovány od 3.1.2022. Děkujeme