Na šťávách se cítím asi nejlíp, co to jde – Sandra Mašková

Na šťávách se cítím asi nejlíp, co to jde !

Sandra nám napsala: ,,Často odpovídám na dotazy, které se týkají toho, jak vlastně jím. Protože to, že holduju alternativní (nejen) stravě, lidi už tak nějak vědí – a to nejen proto, že mě znají osobně."

Na šťávách se cítím asi nejlíp, co to jde a šťávový půst v tréninkové přípravě top. Tělo není ničím zatížený, hlava si sice myslí něco jiného…tam je to boj, ale fyzicky jsou šťávy bomba.

Sandra Mašková a šťávový půst
ŠŤÁVA Č. 2 - Svěží náboj. Nabíjet, a bombit!!!

Například, když jsem zkoušela týdenní šťávový půst, tak jsem udělala nejlepší tréninkový týden v životě ! ;-)

Příští týden odlétám na mistrovství světa WAKO do Dublinu, a vyzkoušet při této příležitosti balíček a detoxikační program od firmy Black Kale, který se skládá z ovocných a zeleninových šťáv v BIO kvalitě (za mě top, co může být) je pro mě, šťávového půstaře naprosto parádní věc. Hrozně ráda zkouším nové věci, takže...díky za možnost tohoto programu. Jde se na to :-) To už ta zlatá placka prostě musí konečně padnout !!!

 

 

Sandra Mašková a šťávový půst

Po superšťávách firmy Black Kale jsem se cítila lehce, ruce mi na lapách docela lítaly, naprostá pecka :-) pro ty, kdo si chtějí vyzkoušet full energy stav doporučuju ;-)

Sandra Mašková a šťávový půst
Sandřin vystavený biceps :-)

Sandra je velice cílevědomá a úspěšná studentka VŠTVS Palestra (tělesná výchova a sport), ale hlavně mistryně Evropy a vícenásobná mistryně České republiky v kickboxu. A co víc? Jako by toho nebylo málo, tak se Sandra primárně stravuje syrovou stravou na rostlinné bázi. Ti, kteří by chtěli vidět Sandru v akci, tak doporučuji shlédnout video s odkazem níže, kde uvidíte fantastický zápas. Jak sám komentátor zmiňuje – Sandra je doslova buldozer v ringu, takže video stojí za to :-)

sandra mašková, raw food

Sandra

 

Odkaz na její FB stránku naleznete ZDE

Všechny šťávy v Bio kvalitě můžete naleznout -> ZDE

Objednávky v období 23.12.2021 - 2.1.2022 budou postupně vyřizovány od 3.1.2022. Děkujeme