Jako ryba ve vodě aneb co naše tělo ke zdraví potřebuje?

 

Jako ryba ve vodě aneb

co naše tělo ke zdraví SKUTEČNĚ potřebuje?

 

Představte si, že jste ryba, která žije v čistém prostředí. Co se ale stane, když vodu trochu “okořeníme“? 

Pusťte si toto fantastické krátké video, které jsme doplnili textem níže a zjistěte, co ke zdraví skutečně potřebujeme.

 

ŽIJEME V ČISTÉM PROSTŘEDÍ A STARÁME SE O SEBE

Sledujte video. Představte si, že jste ryba, která žije v čistém prostředí. Prostředí, které je plné kvalitních a zdravých živin. Perfektní, že? :-) Ale co se stane, když vodu trochu obohatíme“ o limonády, nějaké bramborové čipsy, a pravidelně budeme přidávat nezdravé jídlo, a to nemusí být pouze fast food, alkohol…jak se budeme cítit? Budeme možná někdy lehce unavení, bude nám těžko, budeme hůř regenerovat, budeme hůř spát, budou se nám měnit nálady…a tak budeme potřebovat nějaké “nakopávače“. Jak jinak než v podobě cukru, který nás rychle povzbudí, nebo klasicky kávou, která stimuluje hlavně nervový systém…ale fyzické tělo strádá.

 

CO SE STANE, BUDEME-LI POKRAČOVAT V NEZDRAVÉM ŽIVOTNÍM STYLU

Stále se budeme nějakou dobu cítit dobře, protože naše tělo je dokonalý a velmi odolný mechanismus, který se jen tak nezastaví. Ale když budeme v tomto procesu pokračovat dlouhodobě, budeme přidávat nekvalitní věci do našeho prostředí, všimněte si, jak se barva vody a stav našeho těla mění. Mohou se začít projevovat různé symptomy, jako jsou nemoci, "rýmečka", vytratí se nám zdravá barva kůže, vypadávají vlasy, můžeme dostat alergie, astma, můžeme začít nabírat váhu, tuky, nebo nechat stav dojít až k obezitě, začneme mít bolesti hlavy…všechny tyto symptomy, které mohou nastat, jsou pouhá VAROVÁNÍ, které nám říkají, že je něco špatně…

 

CO BĚŽNĚ UDĚLÁME, POKUD SE NECÍTÍME DOBŘE?

Co běžně uděláme, pokud se chceme zbavit těchto symptomů? Klasicky navštívíme lékaře, který nám předepíše nějaké medikamenty, aby symptomy zvrátil. Prášky proti kašli, bolesti v krku, proti bolesti hlavy, prášky na alergii, na cholesterol nebo můžeme sáhnout také po doplňcích stravy, které nám zázračně pomohou zhubnout…a podobně. Díky tomu mohou vzniknout zase nějaké vedlejší účinky těchto léků, které se tlumí dalšími doplňky nebo medikamenty a tak se to stále opakuje, potlačují se symptomy, ale neřeší se příčina – začarovaný kruh.

 

STAV SE NELEPŠÍ – CO TEDY UDĚLÁME?

Když se teď podíváte racionálně a objektivně na rybičku / na sebe…co byste udělali dále? Přisypávali byste nekvalitní stravu a medikamenty do stále dokola do akvárka? Myslíte si, že stejné činy povedou k jiným výsledkům? Samozřejmě, že NE!

Odpověď je tak jednoduchá. Vyměníme vodu = upravíme stravu, životní styl, začneme se o sebe starat.

Musíme zajít do hloubky, vyřešit příčinu, ne symptom = vyčistit vodu / své prostředí/ tělo a organismus. Dává vám to smysl?

=

MUSÍME RESTARTOVAT SVÉ TĚLO a začít od nuly!

Jakmile se nám povede naše tělo Restartovat, je mnohem snazší si pak tento nový stav udržet, než když něco začneme měnit po malých kouscích a nepůjdeme do hloubky. Restart organismu nás zkrátka nabudí ke změně a úpravě svého životního stylu.

Jak dlouho by váš Restart měl trvat? To je velmi individuální a záleží na toxicitě vašeho těla a vašem stavu, jak se cítíte. Více denní Restart vám prokáže větší výsledky a pomůže si vytvořit určité návyky. Představte si, že máte upravený a odlehčený jídelníček 3 nebo 5 dní, pak se 3 nebo 5 dní Restartujete pomocí čerstvých šťáv a následně se stejnou dobu vracíte do již upraveného životního stylu = Restart, který trvá 9 – 15 dní, a to už je něco! Naše očistné Programy RESTART přesně toto nabízí. Vyberte si ze stálé nabídky, nebo vyzkoušejte novinku PODZIMNÍ RESTART!

 

OČISTNÉ PROGRAMY RESTART

.

CHCI SE DOZVĚDĚT VÍCE O OČISTĚ ORGANISMU

.

JAK PROGRAM RESTART FUNGUJE? - eBOOK

 

Zdroj:

1)      Black Kale

2)      Inspirováno dokumentem: Super Juice Me - Jason Vale - https://www.youtube.com/watch?v=Aaxa7rxEbyk

 

 
Objednávky v období 23.12.2021 - 2.1.2022 budou postupně vyřizovány od 3.1.2022. Děkujeme