Jak se zbavit podzimní únavy s Bárou

Jak se zbavit podzimní únavy s Bárou

Bára Sedláková, úspěšná blogerka, psychologický kouč a poradce v oblasti hubnutí a zdravého životního stylu vyzkoušela náš Podzimní restart program.

A jak jí chutnal? Co si o tom myslí?

                                                    

Během podzimního restartu mi každý den do práce nebo domů dorazil balíček plný ovocno-zeleninových šťáv. Celkem 5 velkých skleněných lahví, chia semínka a chlorella. Věřte mi. Chutnají skvěle. I když se to nezdá, šťávy jsou tak výživné, že je možná ani všechny nevypijete. Všechny šťávy jsou v krásných skleněných lahvích. Nekonzumujete tak žádné látky z plastu a sklenice vypadají naprosto reprezentativně i na meetingu v práci nebo obchodní schůzce. Na očistu reaguje každý jinak. Mohou přijít vedlejší účinky. Jejich příklady a způsob „léčby“ jsou popsány v e-booku o detoxikaci, který je součástí každého programu Black Kale. Já měla klasicky bílý povlak na jazyku, druhý den trochu průjem a byla mi děsná zima. Tohle se mi děje u půstů zatím vždycky. Odměnou za to mi ale byla nádherně čistá a zářivá pleť, splasklé tělo, hluboký a klidný spánek a příval energie nejen po programu, ale už během něj. Příval energie během očisty mě většinou láká jít si pořádně zaběhat.

Hodně lidí se bojí, že budou během půstu hladovět. Většina účastníků takový problém ve skutečnosti ale vůbec nemá. Já mívala trošku hlad mezi odpoledními šťávami. Po další šťávě mě ale vždy rychle přešel. Jen jednou mě chutě přepadly před spaním, po tom, co už jsem svůj poslední fresh dala příteli. No co se dá dělat. Příště mu ho pro jistotu schovám až na ráno. I chutě jsem nakonec zaspala a ráno už na mě čekala další dobrota.

Celý článek od Báry si můžete přečíst ZDE

Po zkušenosti s Podzimním restart programem si Bára také objednala naší bombu v podobě Zázvorového šoku, a tady je její názor:

                                                   

Objednávky v období 23.12.2021 - 2.1.2022 budou postupně vyřizovány od 3.1.2022. Děkujeme