Čím se raw dorty liší od těch ostatních?

Čím se raw dorty liší od těch ostatních?     

Raw dorty jsou vyrobeny z kvalitních surovin, které nejsou tepelně upravovány. Suroviny, ze kterých jsou dorty tvořeny, musí být namáčeny do vody na určitou dobu, aby byly aktivovány jejich enzymy, jedině tak můžete získat co nejvíce prospěšných látek pro naše tělo. Aktivované enzymy probudí život v semínku či oříšků a ty poté dodávají našemu tělu jen to dobré a prospěšné. Výborně se suroviny vstřebávají do klků v našem tenkém střevě, kde poté potřebné látky živí a dodávají energii, tam kde je to v našem těle nutné.

Běžné dorty, které jsou pečené z bílé mouky, nám nedávají žádné živiny a potřebné látky, je to pouhý rychlý cukr - sacharid dodávaný v nezdravé formě. Z nezdravých cukrovinek a dortů lidé přibírají, což znamená, že se vše ukládá a žádná věc není prospěšná pro naše tělo.

Kdežto v raw dortech, není použito žádné umělé sladidlo, pouze cukr, který se vyskytuje v ovoci, či sušených plodech přirozeným způsobem. Raw dorty jsou vyrobeny ze semínek, oříšků a ovoce, které jsou pro nás prospěšné a jsou nezbytnou součástí našeho vyváženého jídelníčku. Poskytují nám nejen potěšení pro naše chuťové pohárky, ale také přísun těch správných potravin.

Čerstvé suroviny, které jsou použity na výrobu těchto výtečných dortů, vám mohou zaručit vždy čerstvost výrobku.

Když chce někdo zhubnout, nebo žít zdravěji, ale přitom mlsat, tak raw dorty jsou tou správnou volbou! 

 

Chutnou a velmi zdravou variantou může být náš raw dort - Malinový nářez, je totiž složený z mandlí, kešu datlí, strouhaného kokosu, chia semínek, nepraženého kakaového prášku, českého medu, kakaového másla, malin a ovoce sušené mrazem. Tyto skvělé ingredience vám pomohou ke správnému zažívání, doplní vám zdravé potřebné vitamíny a mohou také pomoci k regeneraci pokožky a vlasů.

   

Raw dorty si můžete přijít vyzkoušet k nám do Black Kale SUPERFOOD BAR Ostrava, nebo také zakoupit u nás na eSHOPU - ZDE

 

 

 

 

 

Marie Bučková

Akreditovaný výživový poradce

Objednávky v období 23.12.2021 - 2.1.2022 budou postupně vyřizovány od 3.1.2022. Děkujeme