Buď kreativní s Black Kale !

Říkáte si, co s krásnými láhvemi Black Kale bych měl po vypití dělat? Máme pro vás hned několik tipů, tak se nechte inspirovat ! A nebo? Buďte kreativní a sdílejte s námi vaše nápady :-)

1. Láhve jsou lepší než plast.

A to nejen z hlediska zdraví a životního prostředí. Proto nahraďte své dosavadní plastové láhve, které využíváte pro sport nebo do práce láhvemi po šťávách Black Kale. Naše láhve jsou sympatické, hezké, lehké, nevypouští toxické látky tak, jako nádoby z plastu a nezadržují nečistoty, které se často hromadí v záhybech plastových láhví - pozor na to.

2. Zavařujte !

Věděli jste, že láhve Black Kale jsou také zavařovací? Ano, využijte naše láhve a zavařte si do nich své oblíbené marmelády nebo sirupy. Například teď na podzim letí opět šípek, jablka a hrušky :-)

3.  Buďte kreativní a využijte Black Kale láhve jako dekoraci.

Jen za posledních pár dní jsme dostali hned několik fotek od našich spokojených zákazníků, jak smysluplně a kreativně využili láhve po šťávách. Nechte se inspirovat fotografiemi níže...a nebo? Proč nám nepošlete své vlastní. Povolte uzdu své fantazie a podělte se s námi - na info@blackkale.cz ! :-)

jak využít láhve black kale do it yoursefl

 

Dekorace Black Kale láhví z BIO ovocných a zeleninových šťáv lisovaných za studena

Dekorace Black Kale láhví z BIO ovocných a zeleninových šťáv lisovaných za studena

 

[Dekorace Black Kale láhví z BIO ovocných a zeleninových šťáv lisovaných za studenaDekorace Black Kale láhví z BIO ovocných a zeleninových šťáv lisovaných za studena

4. Skladovací dózy

Sklenice můžete také využít na skladování semínek, různého koření nebo bylinek. V tomhle se meze nekladou.

5. Obdarujte své nejbližší

Nezapomínejme na svou rodinu a přátele. I přes to, že jsou láhve skvěle využitelné, při pravidelném odběru se jich může nahromadit tolik, že člověk už opravdu nebude vědět co s nimi. Obdarujte proto své kamarády, rodinu ať i oni si mohou užít radost ze sklenic, které mají vyšší smysl :-)

Objednávky v období 23.12.2021 - 2.1.2022 budou postupně vyřizovány od 3.1.2022. Děkujeme