Raw dorty pro dobročinný ples

Život některým lidem připravil skutečně nelehký osud a je na nás, abychom jim pomohli.  Členové zájmového spolku BAJKERS MF HNĚVOŠICE se rozhodli podat pomocnou ruku Lucii Stříbné z Hněvošic, která od narození trpí dětskou mozkovou obrnou. Organizujeme pro ni jiţ počtvrté dobročinný ples, z jehož výtěžku ji podpoříme. Lucka neustále potřebuje finanční podporu, aby mohla absolvovat všechny léčebné procedury, které velmi pomáhají jejímu zdravotnímu stavu. 

Proto se také tým Black Kale rozhodl pomoci a přispět prostřednictvím poukazů na raw dorty do tomboly.

Zde si můžete přečíst celý příběh:

Dobrý den, jmenuji se Aleš Stříbný.

Dovoluji si Vás požádat o pomoc pro moji čtrnáctiletou dceru Lucinku. Lucinka přišla na svět v sedmém měsíci a hned po porodu jí nastaly vážné zdravotní komplikace. Po vyšetření u neurologa nám bylo sděleno, že Lucinka má poškozený mozek – dětskou mozkovou obrnu a další postižení.

Rozhodli jsme se s manželkou bojovat. Bohužel, když měla Lucie 10 let, zemřela jí maminka a mně manželka na pneumokokovou meningitidu. Zůstal jsem s Lucií sám a taky jsem musel začít sám bojovat. Je třeba denní rehabilitace, jezdíme na hipoterapii, plavat do bazénu, Lucinka jezdí na kole – Lopedu. Veškerý volný čas se snažíme zaměřit na zlepšení pohybu. Při těchto léčebných terapií se Lucinka stále zlepšuje. Je schopná komunikovat, navázat kontakt, umí s pomocí či podporou vstát, pomalu zvládá běžnou denní činnost. Co se týče chůze, je stále na vozíčku, ale dokáže se také pohybovat pomocí chodítka a jde jí to stále lépe. Rehabilitací a péčí jsem dosáhl toho, že Lucinka navštěvuje Základní školu pro tělesně postižené, v Opavě. Celou dobu se snažím veškeré finance investovat do zlepšení zdravotního stavu Lucinky, ale bohužel to finančně nezvládnu sám, proto jsem se rozhodl požádat Vás o pomoc, za kterou předem děkuji.

S pozdravem Stříbný Aleš - tatínek 

Objednávky v období 23.12.2021 - 2.1.2022 budou postupně vyřizovány od 3.1.2022. Děkujeme