Otevírání turistické sezóny v Opavském Slezsku 2016

Otevírání turistické sezóny v Opavském Slezsku

7.5.2016

Nevíte co o víkendu 7.5.2016? Dovolte nám vás pozvat na skvělou akci pro rodiny s dětmi v malebném městečku Hradec Nad Moravicí, vy si užijete nejen krásnou sobotu, ale také budete moc ochutnat nějaké dobroty, které pro vás čerstvě připravíme na Black Kale stánku ;-)

Těšit se n nás můžete na:

  • Bio ovocné a zeleninové 
  • Raw Black Kale dorty a jiné dobroty
  • a pokud se nám to podaří připravit, možná také fantastická RAW zmrzlina !

 

Info o akci:

Na zcela nové otevírání turistické sezóny v Opavském Slezsku se můžete těšit již začátkem měsíce května. V sobotu 7. května se uskuteční celodenní akce v areálu zámku Hradec nad Moravicí, přilehlém parku a na Mariánských loukách pod zámkem.
Návštěvníci se mohou těšit na miniveletrh - prezentaci jednotlivých oblastí, které představí to nejlepší, co Opavské Slezsko turistům nabízí. Pro návštěvníky bude připraven také bohatý kulturní program, vystoupení místních umělců, ukázky naši kultury a tradice. Na nádvoří červeného zámku nebude chybět ani divadlo. Velká část programu bude věnována dětem. Na jarmarku budete moct ochutnat dobroty a zakoupit si výrobky regionálních výrobců.
Na otevírání turistické sezóny se můžete vydat třeba speciálním historickým vlakem, který vyjede už z Ostravy a přes Opavu bude pokračovat právě do Hradce na Moravicí.

Více info ZDE

Objednávky v období 23.12.2021 - 2.1.2022 budou postupně vyřizovány od 3.1.2022. Děkujeme