Co Umí Bio šťáva Element ?!

Co Umí Bio šťáva Element ?!

Často se setkáváme s otázkou proč a jakou šťávu bychom měli konzumovat a proto bychom vám dnes chtěli představit naši Bio šťávu Element. Asi nejdůležitější vlastností u Elementu je, že je součástí řady Virgin Cold Pressed Juice, což jsou panenské Bio šťávy lisované za studena. Tato charakteristika je společná všem šťávám z Programu RESTART. Kromě toho, že každá šťáva má jinou chuť, barvu a vůni, což pochopitelně vychází z rozdílného složení, může našemu tělu přispět zcela jiným způsobem. Pojďme se tedy podrobně podívat na velmi oblíbený a chuťově krémový Element. 

bio mrkvová šťáva

Element, základní kámen pro vaše ráno a zdraví. Mrkvová šťáva je nejlepší organická voda a nejlepší druh potravy, kterou naše tělo potřebuje. Šťáva z mrkve má strukturu a složení podobné naší krvi, pouze místo atomu železa se v ní vyskytuje atom hořčíku. Pijeme-li šťávu z mrkve, pijeme nejčistší rostlinnou „krev“, která se právem nazývala v římských dobách královnou zeleniny.

Spojením s pomerančovou šťávou dochází k dokonalé harmonii, díky které se umocní účinky samotné šťávy a vy tak budete v plné síle připraveni zahájit svůj den. Zářivě žlutá kurkuma podpoří vaši chuť a trávení během celého den.

Díky svým vlastnostem nám tato organická šťáva pomáhá zlepšovat zrak, podporuje funkci jater a je skvělou prevencí proti rakovině.

Složení: mrkev, pomeranč, kurkuma

  • Mrkev:Mrkvová šťáva nastartuje imunitní systém a pročistí játra. Pravidelná konzumace odstraňuje únavu, vyčerpanost a má rychlý alkalický (zásaditý) účinek. Má pozitivní vliv na kvalitu pleti, podporuje růst vlasů a nehtů. Normalizuje všechny tělesné funkce. Navíc půl litru této šťávy denně má pro vaše tělo větší cenu než 15 kg kalciových (vápníkových) tabletek. Je to dokonalá směs vitálních látek, která omlazuje, posiluje tělo, udržuje váhu i rovnováhu.
  • Pomeranč:Pomerančová šťáva rychle pomůže při překyselení organismu. Je motorem života buněk, aktivuje všechny tělesné žlázy, podporuje vitalitu a duševní svěžest. Snižuje hladinu cholesterolu v krvi, vysoký krevní tlak a riziko vzniku srdečního onemocnění.
  • Kurkuma:Zářivě žluté koření se nazývá žlutý zázvor nebo také indický šafrán. V Indii je považován za významný přírodní lék, zatímco v Evropě jsou její léčivé účinky nedoceněny. Ind v průměru denně spotřebuje až 2 g kurkumy. Neslouží jen k úpravě chuti a vůně jídel, ale také k léčení zažívací soustavy, chronických chorob žlučníku a jater včetně žloutenky. Dokáže pročistit tělo, zlepšuje chuť k jídlu a trávení.

 

Šťávu BIO Element a ostatní pak můžeš zakoupit -> ZDE

bio mrkvová šťáva

Objednávky v období 23.12.2021 - 2.1.2022 budou postupně vyřizovány od 3.1.2022. Děkujeme