Co umí Bio Lahoda

Co umí BIO Lahoda

Jak se spoustu našich zákazníků mohlo přesvědčit, naše Bio šťávy jsou nejen velmi chutné, ale také zasytí. Málo kdo však při pití nebo výběru šťáv pomýšlí také na jejich benefity. Každé ovoce a zelenina má své výhody a různé druhy jsou specifické svými účinky, které jsou ovlivněné ať už množstvím makronutrientů (bílkoviny, sacharidy, tuky) nebo mikronutrientů (vitamíny, minerály a stopové prvky). Pojďme se tedy podívat na naši novinku a velmi oblíbenou šťávu Bio Lahoda !

Co umí?

Šťáva je nabitá nejen vynikající plnou chutí, ale také antioxidanty, vitamíny a minerály jako jsou draslík, selen, sodík, železo nebo zinek, které jsou v tekuté organické formě navíc tělem rychle vstřebatelné. Pití šťávy vám nezatíží trávicí soustavu, tak jako při konzumaci celého jídla a vašemu tělu tak zůstane obrovské množství energie, které může využít na další procesy, které právě potřebujeme - například detoxikace nebo regenerace.

Šťáva z dýně podporuje imunitní systém, posiluje přirozenou obranyschopnost člověka a snižuje riziko vzniku rakoviny. Její blahodárné omlazující účinky by ocenil každý kosmetický salón, protože pomáhá zkvalitnit pokožku !

V kombinaci se skořicí tvoří výbornou harmonickou chuť. I přesto, že je šťáva opravdu sladká, nemusíte se bát o množství cukru v krvi, protože skořice ji naopak pomáhá regulovat.

 

Složení: jablko, mrkev, dýně, skořice - AŽ 1,5 kg OVOCE A ZELENINY v 1 láhvi !

Zkrátka, téhle LAHODNÉ šťávy nikdy nebudeš mít dost. Jedná se doslova o dezert, dýňový koláč v tekuté formě! Jestli vám během dne nebo očistného Programu Restart bude chybět nějaký sladký hřích, Cold Pressed Juice LAHODA vám to vynahradí…a ZDRAVĚ!  

 

Tak co, taky máte chuť? Stačí objednat -> ZDE 

Tento skvělý nápoj najdete například v zeleninovém -> Ultra Juice Restart Programu !

Objednávky v období 23.12.2021 - 2.1.2022 budou postupně vyřizovány od 3.1.2022. Děkujeme