Chia semínka a bylinný čaj JÁTRA – KŮŽE – DETOX

Chia semínka a speciální bylinný čaj JÁTRA - KŮŽE - DETOX

Pro měsíc březen a duben 2016 jsme se rozhodli naše Bio šťávy v Programu Restart pro vás obohatit znovu něčím unikátním. Všichni, kteří si objednají Program Restart nejen pro jarní detoxikaci organismu v měsíci březen a duben získají k balíčku porci chia semínek a k 3 nebo 5 dennímu Programu také detoxikační čaj JÁTRA – KŮŽE – DETOX ! Játra sehrávají významnou roli při detoxikaci organismu, rozhodli jsme se v kombinaci se šťávovým RESTARTEM tyto dva orgány podpořit. A proč jsme to udělali?

 

CHIA SEMÍNKA V KOMBINACI S BIO OVOCNOU A ZELENINOVOU ŠŤÁVOU

Chia semínka (šalvěj hispánská) jsou označovány také jako "jídlo aztéckých běžců a válečníků". Pro dodání energie jim stačila jedna hrst semínek na celý den. Jsou zdrojem minerálů, bílkovin, vlákniny a omega 3 mastných kyselin (MK). Studie ukázaly, že semena obsahují 5 x více vápníku než mléko10 x více omega 3 MK než losos a 13 x více vlákniny než celozrnné pečivo.

Mají vynikající hydrofilní vlastnosti, tj. vysokou schopnost vázat na sebe vodu - 1 díl semínek dokáže zvětšit svůj objem až 12x, čímž pomáhají tělu zajistit vyšší hydrataci (zevnitř) - velmi důležité při jakékoliv zvýšené fyzické i psychické námaze, navozují pocit sytosti a pomáhání k pravidelnému vyprazdňování Tyto hydrofilní vlastnosti semínek lze zaznamenat již po několika minutách, kdy jsou smíchána s rostlinným mlékem, ovocnou nebo zeleninovou šťávou. Začnou k sobě přitahovat tekutinu, tím se okolo každého semínka vytvoří jemná gelová vrstva, až je vytvořen kompaktní a lehký gel, který má schopnost absorbovat toxiny a odvání je z těla ven. Tím je podpořena detoxikace organismu a zvyšujete příjem nutričních živit!

“Kombinací čerstvé šťávy a chia semínek stvoříte doslova SUPERDRINK !“

BYLINNÝ ČAJ JÁTRA – KŮŽE – DETOX V KOMBINACI S BIO ŠŤÁVAMI

Od února do května jsou právě játra na vrcholu své aktivity, tak proč jim neposkytnout něco, co ještě umocní jejich aktivitu během Programu Restart.

Více info o tomto čaji najdete -> ZDE

Objednávky v období 23.12.2021 - 2.1.2022 budou postupně vyřizovány od 3.1.2022. Děkujeme