RESTAURACE otevřena Po-pá: 10-19:00 hod.
RAW CUKRÁRNA - raw dorty bez změny
ESHOP - bez změny

Děkujeme :-)

VitaCup Broskve mrazem sušené

Kód: 1193
65 Kč 56,52 Kč bez DPH
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Broskve lyofilizované, mrazem sušené, se zachovanou strukturou a výživovou hodnotou, bez přidaného cukru, barviv, dochucovadel a konzervačních látek, voňavé jako čerstvé.

Ovoce je nejdříve prudce zmraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v lyofilizovaném.

Hmotnost: 25g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Prospěšné účinky broskví

  • Díky vyváženému množství vitamínů A ,C a E  nejlepší přírodní antioxidanty.
  • Obsahují nejméně tuku a mají nejnižší obsah sodíku ze všech druhů ovoce.
  • Denní konzumace broskví je prospěšná při jakémkoliv stupni srdeční nedostatečnosti nebo snížení schopnosti srdce vykonávat svojí funkci. Dalo by se říci, že složení broskve je ideální pro srdce.
  • Niacin, skrývající se v broskvích má uklidňující účinky, zlepšuje náladu a působí blahodárně vůči stresu.
  • Napomáhají při selhání ledvin.
  • Vyvolávají pocit nasycení, jsou účinnou pomocí při snižování denní spotřeby kalorií.
  • Díky nízkému obsahu vlastních kalorií napomáhají broskve k odstranění kyselého odpadu metabolismu.

Použití

Určeno k přímé konzumaci. Ananas můžete přidat také do koktejlů, mléčných a jogurtových nápojů a dezertů.

O výrobci

K-Servis Praha, a.s. je společnost, která si našla své pevné místo na světovém trhu v oblasti obchodu se sušeným ovocem a ořechy. S trochou nadsázky lze říci, že kromě oblastí Arktidy a Antarktidy jsou naši obchodní partneři zastoupeni na všech kontinentech celého světa..

Výroba ovoce sušeného mrazem

Výroba ovoce sušeného mrazem přímo z továrny

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: