Složení: rozinky, špaldová mouka, bio jablečný mošt, bio kokosový olej, sušené třešně (8%), třtinový cukr, třtinový rum 7,4%, pitná voda, pšeničná mouka, víno, lněná mouka, směs koření, pomerančová kůra, bio citronový prášek, kypřicí látka uhličitan sodný, sůl, přírodní rumové aroma, vanilkový extrakt.
Výrobek obsahuje alkohol, není vhodný pro děti. Alkohol: 1,5%.
Skladujte v suchu, chraňte před teplem a přímým slunečním světlem.
Hmotnost 1ks = 200g
Příběh a jak vznikal Timba Rum Cake?
Jak se stane, že učitel bojového umění a zpěvák začnou péct moučník?
(Ben)
S Michalem jsem se potkal na natáčení videoklipu, slovo dalo slovo a za nedlouho jsme spolu trénovali a stali se přáteli. Michal nejedl maso už tehdy a tak když jsem po několika trénincích dorazil na jeho statek, mi jako masožravci dal živé kuře do náruče se slovy, že mi ho připraví k obědu. Tento příběh je na delší povídání, ale ve zkratce jsem tu úžasnou bytost položil zpět na zem a maso jíst přestal v ten den. Dnes společně bojujeme nejen na tatami, ale také za práva zvířat.
Na cestách za turnaji brazilského jiu jitsu jsme přemýšleli, co můžeme dělat kromě osvěty dalších lidí a do toho ochutnávali delikatesy doslova po celém světě. K nápadu na vegan kuchyni už to pak nebylo daleko. Byl rok 2017 a veganských podniků a výrobků bylo minimum. Začali jsme stavět profi veganskou výrobnu, do toho po domácku zkoušeli a ladili, s čím bychom mohli k lidem přijít my.
Dnes je situace mnohem dál, a tak jsme se od komplexních pokrmů dostali k myšlence na dezert. Díky praktičnosti v trvanlivosti a možnostem skladování vyhrála jamajská receptura dortu plného ovoce a drahého kvalitního rumu. Začalo zkoumání a po létech výstavby kuchyně jsme se museli doslova poprat s technologií, abychom přišli na to, jak udělat tento skvost - nadýchaný, zavařený dezert plný chuti. Máme hotovo.