RESTAURACE otevřeno: Po-pá: 10-20:30 hod., 
So: 11-20:30 hod., 
Ne: 11-15:30 hod.
RAW CUKRÁRNA - raw dorty bez změny
ESHOP - bez změny

Děkujeme :-)

Džemy ASO zdravý život (různé druhy)

Kód: 519/JAH 519/MAL 519/VIS 519/LES 519/MER 519/OST 519/SVE Zvolte variantu
89 Kč 77 Kč bez DPH
Skladem (3 ks) Skladem (5 ks) Skladem (> 5 ks) Skladem (3 ks) Skladem (5 ks) Skladem (2 ks) Momentálně nedostupné Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
23.6.2021 23.6.2021 23.6.2021 23.6.2021 23.6.2021 23.6.2021 - Zvolte variantu

ASO ovocné džemy jsou složeny ze 77-99% z ovocné složky. Bez siřičitanů a éček, pouze ovocná složka, agáve sirup nebo bio panela, a agar - agar.

Druhy:

  • Jahoda
  • Lesní borůvka
  • Malina
  • Višeň
  • Meruňka
  • Ostružina
  • Švestka

Detailní informace

Detailní popis produktu

ASO ovocné džemy jsou složeny ze 77-99% z ovocné složky. Z toho je každému jasné, že moc místa na sladidlo už nezbývá. Každého mlsouna však přesto překvapí přirozená nevylepšená ovocná chuť tohoto výrobku.Proces výroby:Kupují ovoce nejlepší kvality od ověřených pěstitelů a sami si ho dovážejí.

Většina použitého ovoce je chemicky neošetřovaná.Čerstvé ovoce připravují na výrobu ručně (každý jednotlivý kousek ovoce jim projde rukama, což zároveň znamená také důkladnou kontrolu kvality).Všechno ovoce je před zpracováním myto.

Ovocné džemy sladí buď bio agávovým sirupem, třtinovým cukrem, bio panelou (rapadurou), bio datlovým sirupem nebo nesladí vůbec.Zahušťují je agarem (mořskou řasou).Vaří je velice krátce; poté, co začnou vřít, pouze dvě minuty, aby zachovali co nejvíce vitaminů.Sterilované sklenice plní horkým džemem a už nepasterizují! Takto připravené čekají na Vás!

Druhy:

JAHODA NEDOSLAZOVANÁ BIO

  • Výborná ovocná pomazánka z chemicky neošetřovaných jahod (98%), nedoslazovaná, vhodná pro diabetiky a pro všechny, kteří chtějí omezit příjem cukru. Domácí výroba  bez přidání jakýchkoliv chemických prostředků.
  • Složení: Jahody bio (98%), citrónová šťáva bio, želírující látka: agar-agar (přírodní želatina z mořských řas)

LESNÍ BORŮVKA NEDOSLAZOVANÁ

  • Výborná ovocná pomazánka z lesních borůvek (99,2%) nedoslazovaná vhodná pro diabetiky a pro všechny, kteří chtějí omezit příjem cukru. Domácí výroba  bez přidání jakýchkoliv chemických prostředků.
  • Složení: Lesní borůvky (99,2%), želírující látka: agar-agar (přírodní želatina z mořské řasy)

BIO MALINA NEDOSLAZOVANÁ

  • Výborná ovocná pomazánka z bio malin (99,4%), nedoslazovaná, vhodná pro diabetiky a pro všechny, kteří chtějí omezit příjem cukru. Domácí výroba bez přidání jakýchkoliv chemických prostředků.
  • Složení: Maliny bio (99,4%), želírující látka: agar-agar (přírodní želatina z mořské řasy)

BIO MERUŇKA NEDOSLAZOVANÁ

  • Výborná ovocná pomazánka z bio meruňek (99,4%), nedoslazovaná, vhodná pro diabetiky a pro všechny, kteří chtějí omezit příjem cukru. Domácí výroba bez přidání jakýchkoliv chemických prostředků.
  • Složení: Meruňky nesiřené bio (99,4%), želírující látka: agar-agar (přírodní želatina z mořské řasy)

OSTRUŽINA SLAZENÁ AGÁVOVÝM A DATLOVÝM SIRUPEM

  • Výborná ovocná pomazánka z chemicky neošetřovaných ostružin (82,6%) slazená bio agávovým a bio datlovým sirupem.  Pomazánka je vařená pouze krátce, aby bylo zachováno co nejvíce vitaminů. Poté je plněna do sterilovaných sklenic a není už dále pasterizovaná!
  • Složení: Ostružiny - chemicky neošetřované (82,6%), bio agávový sirup (12%), bio datlový sirup (5%), želírující látka: agar-agar (přírodní želatina z mořské řasy)

VIŠEŇ NEDOSLAZOVANÁ

  • Výborná višňová ovocná pomazánka s vysokým podílem višní (99,5%), nedoslazovaná, vhodná pro diabetiky a pro všechny, kteří chtějí omezit příjem cukru. Pomazánka je vařená pouze krátce, aby bylo zachováno co nejvíce vitaminů. Poté je plněna do sterilovaných sklenic a není už dále pasterizovaná!
  • Složení: Višně (99,5%), agar-agar (přírodní želatina z mořské řasy).

Duverybody 7

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: