Objednej si nad 2000 kč s DPH, a získáš DÁREK jako bonus = Liquid vitamín B12 s vysokou vstřebatelností ZDARMA.

Čokoláda Venchi hořká 75 %, bez přidaného cukru 100 g

Kód: 2348
Low Carb VEGAN
Značka: Venchi
139 Kč 121 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
19.5.2022

Prémiová VEGAN Čokoláda Venchi hořká 75 %, bez přidaného cukru

Obsah kakaové sušiny min. 75%.

Hmotnost: 100 g

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vysoce kvalitní 75% tmavá čokoláda bez přidaného cukru, slazena pouze přírodním maltitolem. Vyrobená z kakaových bobů z původních kakaovníkových oblastí Jižní a Střední Ameriky.

Pro příznivce čistých vysokoprocentních čokolád a mlsání bez výčitek. Díky pečlivému výběru kakaových bobů italští mistři namíchali znamenitý chuťový zážitek bez kyselých tónu. Příjemnou aromatickou intenzitu tvoří 75% podíl kakaa. Chuť je vyvážená, harmonická a svou plností připomíná horkou čokoládu. Čokoláda je slazena maltitolem, vyhovuje tak nejen diabetikům, ale i zastáncům low-carb stravování. 

Bez přidaného cukru. Bez lepku, vyrobeno pouze z přírodních surovin.

Složení: kakaový prášek, kakaové máslo, kakaová hmota, sladidlo: maltitol, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.

Může obsahovat  stopy skořápkových plodů a mléka. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

Skladujte v suchu při teplotě do 18°C.

Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 2212kJ/536kcal, tuky: 44,5g z toho nasycené mastné kyseliny: 26,7g, sacharidy: 27,0g z toho cukry: 0,3g, bílkoviny: 9,1g, sůl: 0,07g.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Venchi Homepage

Kvalita a stotřicetiletá tradice: to je tajemství značky Venchi. Už od roku 1878 mohou milovníci čokolády vychutnávat jejich vynikající nenapodobitelné výrobky. 

Exkluzivní receptury a prvotřídní suroviny, které firma nikdy nenahrazovala méně hodnotnými náhražkami, jsou pro Venchi klíčové. Každá ingredience je pečlivě vybírána, ať už jde o kakao z Venezuely, Ekvádoru či Afriky, lískové oříšky z Piemontu nebo mandle ze Sicílie. Důraz se klade na striktní dodržování kvality a čerstvosti surovin, specializaci a kulturu prezentace. Používá se pouze přírodní vanilka nikoli vanilín či vanilkový extrakt. V čokoládách Venchi nenajdete konzervanty, barviva a geneticky modifikované ingredience.


Firmu založil Sylvano Venchi jako menší podnik rodinného typu. Začal výrobou čokolád dle tradičních receptur, a to především proslulou Giandujou, což je jemná pasta vzniklá smícháním mletých lískových oříšků a mléčné čokolády. Světoznámou se stala Venchi uvedením řady Nougatine, jejímž základem jsou drcené a karamelizované lískové oříšky obalované čokoládou. Dnes firma pokračuje v rozšiřování své kolekce o nové verze se zajímavými ingrediencemi. Dodává na trh více než 250 různých čokolád a čokoládových specialit. Kromě Itálie se s produkty Venchi můžete setkat v dalších zemích Evropy, v USA, Saudské Arábii i na náročném japonském trhu.


K nejznámějším výrobkům Venchi patří řada Giandujotti, kde je základem čokoláda s lískooříškovou pastou Gianduja či celými lískovými oříšky. Ty pocházejí ze severu Itálie z oblasti Piemont a jsou považovány za nejkvalitnější. Řada Cour di Cacao potěší ty, kteří si oblíbili hořkou čokoládu. Tabulky a pralinky s 75% a 85% obsahem kakaa jsou vyrobeny z jemného aromatického kakaa Criollo v kombinaci s kakaem Forastero. Další z produktů Venchi je Cuba Rum – čokoláda s pravým kubánským rumem a nugátovou náplní. V nabídce jsou také luxusní bonboniéry s vybranými pralinkami, výtečná hořká čokoláda s chilli papričkami, Chocaviar z aromatického kakaa či proslulé čokoládové doutníky.


Venchi vychází vstříc moderním požadavkům na omezení příjmu cukru. Řada Sugar Free, která je vhodná pro diabetiky a pro všechny, kteří se bez cukru obejdou, si za krátkou dobu získala světovou oblibu. Místo cukru se používá přírodní sladidlo maltitol, získávané z obilných sladů. Oproti běžnému cukru má nesporné výhody. Obsahuje až o třetinu méně kalorií, má nižší glykemický index, nezvyšuje prudce hladinu krevního cukru a nepodporuje vznik zubního kazu. Maltitol se ideálně uplatňuje právě ve výrobě čokolád. Na rozdíl od umělých sladidel či fruktózy se vyznačuje velice jemnou chutí a tudíž nepotlačuje původní aromatické a chuťové vlastnosti kakaa, případně dalších ingrediencí.


Italská čokoládovna Venchi šířkou a kvalitou produkce potvrzuje své výjimečné postavení na světovém trhu.

Objednávky v období 23.12.2021 - 2.1.2022 budou postupně vyřizovány od 3.1.2022. Děkujeme

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení