RESTAURACE otevřeno: Po-pá: 10-20:30 hod., 
So: 11-20:30 hod., 
Ne: 11-15:30 hod.
RAW CUKRÁRNA - raw dorty bez změny
ESHOP - bez změny

Děkujeme :-)

Čokoláda Venchi hořká 75 %, bez přidaného cukru 100 g

Kód: 2348
Low Carb VEGAN
Značka: Venchi
139 Kč 121 Kč bez DPH
Skladem (2 ks)
Můžeme doručit do:
25.10.2021

Prémiová VEGAN Čokoláda Venchi hořká 75 %, bez přidaného cukru

Obsah kakaové sušiny min. 75%.

Hmotnost: 100 g

 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Vysoce kvalitní 75% tmavá čokoláda bez přidaného cukru, slazena pouze přírodním maltitolem. Vyrobená z kakaových bobů z původních kakaovníkových oblastí Jižní a Střední Ameriky.

Pro příznivce čistých vysokoprocentních čokolád a mlsání bez výčitek. Díky pečlivému výběru kakaových bobů italští mistři namíchali znamenitý chuťový zážitek bez kyselých tónu. Příjemnou aromatickou intenzitu tvoří 75% podíl kakaa. Chuť je vyvážená, harmonická a svou plností připomíná horkou čokoládu. Čokoláda je slazena maltitolem, vyhovuje tak nejen diabetikům, ale i zastáncům low-carb stravování. 

Bez přidaného cukru. Bez lepku, vyrobeno pouze z přírodních surovin.

Složení: kakaový prášek, kakaové máslo, kakaová hmota, sladidlo: maltitol, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma.

Může obsahovat  stopy skořápkových plodů a mléka. Obsahuje přirozeně se vyskytující cukry. Nadměrná konzumace může vyvolat projímavé účinky.

Skladujte v suchu při teplotě do 18°C.

Výživové údaje na 100g: Energetická hodnota: 2212kJ/536kcal, tuky: 44,5g z toho nasycené mastné kyseliny: 26,7g, sacharidy: 27,0g z toho cukry: 0,3g, bílkoviny: 9,1g, sůl: 0,07g.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Venchi Homepage

Kvalita a stotřicetiletá tradice: to je tajemství značky Venchi. Už od roku 1878 mohou milovníci čokolády vychutnávat jejich vynikající nenapodobitelné výrobky. 

Exkluzivní receptury a prvotřídní suroviny, které firma nikdy nenahrazovala méně hodnotnými náhražkami, jsou pro Venchi klíčové. Každá ingredience je pečlivě vybírána, ať už jde o kakao z Venezuely, Ekvádoru či Afriky, lískové oříšky z Piemontu nebo mandle ze Sicílie. Důraz se klade na striktní dodržování kvality a čerstvosti surovin, specializaci a kulturu prezentace. Používá se pouze přírodní vanilka nikoli vanilín či vanilkový extrakt. V čokoládách Venchi nenajdete konzervanty, barviva a geneticky modifikované ingredience.


Firmu založil Sylvano Venchi jako menší podnik rodinného typu. Začal výrobou čokolád dle tradičních receptur, a to především proslulou Giandujou, což je jemná pasta vzniklá smícháním mletých lískových oříšků a mléčné čokolády. Světoznámou se stala Venchi uvedením řady Nougatine, jejímž základem jsou drcené a karamelizované lískové oříšky obalované čokoládou. Dnes firma pokračuje v rozšiřování své kolekce o nové verze se zajímavými ingrediencemi. Dodává na trh více než 250 různých čokolád a čokoládových specialit. Kromě Itálie se s produkty Venchi můžete setkat v dalších zemích Evropy, v USA, Saudské Arábii i na náročném japonském trhu.


K nejznámějším výrobkům Venchi patří řada Giandujotti, kde je základem čokoláda s lískooříškovou pastou Gianduja či celými lískovými oříšky. Ty pocházejí ze severu Itálie z oblasti Piemont a jsou považovány za nejkvalitnější. Řada Cour di Cacao potěší ty, kteří si oblíbili hořkou čokoládu. Tabulky a pralinky s 75% a 85% obsahem kakaa jsou vyrobeny z jemného aromatického kakaa Criollo v kombinaci s kakaem Forastero. Další z produktů Venchi je Cuba Rum – čokoláda s pravým kubánským rumem a nugátovou náplní. V nabídce jsou také luxusní bonboniéry s vybranými pralinkami, výtečná hořká čokoláda s chilli papričkami, Chocaviar z aromatického kakaa či proslulé čokoládové doutníky.


Venchi vychází vstříc moderním požadavkům na omezení příjmu cukru. Řada Sugar Free, která je vhodná pro diabetiky a pro všechny, kteří se bez cukru obejdou, si za krátkou dobu získala světovou oblibu. Místo cukru se používá přírodní sladidlo maltitol, získávané z obilných sladů. Oproti běžnému cukru má nesporné výhody. Obsahuje až o třetinu méně kalorií, má nižší glykemický index, nezvyšuje prudce hladinu krevního cukru a nepodporuje vznik zubního kazu. Maltitol se ideálně uplatňuje právě ve výrobě čokolád. Na rozdíl od umělých sladidel či fruktózy se vyznačuje velice jemnou chutí a tudíž nepotlačuje původní aromatické a chuťové vlastnosti kakaa, případně dalších ingrediencí.


Italská čokoládovna Venchi šířkou a kvalitou produkce potvrzuje své výjimečné postavení na světovém trhu.