Objednej si nad 2000 kč s DPH, a získáš DÁREK jako bonus = Liquid vitamín B12 s vysokou vstřebatelností ZDARMA.
BIO víno CIBULKA červené VEGAN (750 ml)
Kód: 2282/FRA 2282/RUL Zvolte variantuSouvisející produkty
Detailní popis produktu
BIODYNAMICKÉ VÍNO CIBULKA
PŘÍBEH VINAŘSTVÍ
K našemu políčku s bylinkami a zeleninou, které jsme pěstovali pro naše tehdejší restaurace a hotel, přibyl i první vinohrad. Tehdy jsme začali poprvé zkoušet vyrábět o bez zbytečné chemie pro naše hosty a párovali ho s naší kuchyní. Návštěvníkům našeho hotelu víno chutnalo - obsahovalo mnohem méně síry než v té době dostupná vína. A tak jsme postupně začali rozšiřovat vinohrady, přidávat další odrůdy a zvětšovat produkci.
Začátek byl strastiplný a opravdu náročný, ale stálo to za to. Veškerá produkce našeho skvělého vína je od počátku v režimu organického hospodářství. Naše vína se vyznačují šetrným zpracováním, minimálními zásahy do přirozených procesů kvašení I následného zrání vína. Máme celkem 16 ha plodících vinohradů a v roce 2013 jsme při hledání nových sklepních prostor pro zrání sektů objevili letohrádek Portz Insel na Tichém ostrově.
Dnes je již letohrádek nádherně zrekonstruován a je ozdobou už tak krásné krajiny. Je to tu určené pro všechny, kteří hledají možnost degustovat skvělá vína v absolutním klidu na neskutečně romantickém a magickém místě.
VEGAN - Jako jedno z mála vín je i veganské (věděli jste, že vína mohou být i veganská?). Není to vtip, ani výmysl hodný výsměchu, jedná se o naprosto fantastickou a šetrnou úpravu, která je zdravější a přírodnějšího charakteru. Většina vín totiž prochází procesem čiření, čímž se víno před lahvováním zbavuje přebytečných částic. K čiření se často používá kasein (mléčná bílkovina), želatina, vyzina či vaječné bílky. Vína nebo prosecca označená Vegan se čiří pomocí rostlinných složek.
ODEBÍRANÉ DRUHY:
- Frankovka 2018 - Víno rubínové barvy s vůní třešňovo - višňového kompotu. V chuti pak jemná sametová svíravost pečených třešní srdcovek a příjemná, hladká perzistence. Vhodné k těstovinám s masem, jako jsou boloňské špagety, pak grilované vepřové žebra, kolena, ale i k rybě jako je mečoun, či tuňák. Pozdní sběr, suché, červené, Oblast Morava, podoblast mikulovská, obec Bavory, Obsah alkoholu 13 %,
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
PŘÍBEH VINAŘSTVÍ
K našemu políčku s bylinkami a zeleninou, které jsme pěstovali pro naše tehdejší restaurace a hotel, přibyl i první vinohrad. Tehdy jsme začali poprvé zkoušet vyrábět o bez zbytečné chemie pro naše hosty a párovali ho s naší kuchyní. Návštěvníkům našeho hotelu víno chutnalo - obsahovalo mnohem méně síry než v té době dostupná vína. A tak jsme postupně začali rozšiřovat vinohrady, přidávat další odrůdy a zvětšovat produkci.
Začátek byl strastiplný a opravdu náročný, ale stálo to za to. Veškerá produkce našeho skvělého vína je od počátku v režimu organického hospodářství. Naše vína se vyznačují šetrným zpracováním, minimálními zásahy do přirozených procesů kvašení I následného zrání vína. Máme celkem 16 ha plodících vinohradů a v roce 2013 jsme při hledání nových sklepních prostor pro zrání sektů objevili letohrádek Portz Insel na Tichém ostrově.
Dnes je již letohrádek nádherně zrekonstruován a je ozdobou už tak krásné krajiny. Je to tu určené pro všechny, kteří hledají možnost degustovat skvělá vína v absolutním klidu na neskutečně romantickém a magickém místě.