RESTAURACE otevřeno: Po-pá: 10-20:30 hod., 
So: 11-20:30 hod., 
Ne: 11-15:30 hod.
RAW CUKRÁRNA - raw dorty bez změny
ESHOP - bez změny

Děkujeme :-)

BIO víno CIBULKA červené VEGAN (750 ml)

Kód: 2282/FRA
299 Kč 247 Kč bez DPH
Skladem (> 5 ks)
Varianta
Můžeme doručit do:
27.9.2021

BIODYNAMICKÉ VÍNO CIBULKA - červené, z Moravy vyprodukované v ekologickém zemědělství, TOP kvalita na českém trhu !

Detailní informace

Detailní popis produktu

BIODYNAMICKÉ VÍNO CIBULKA

vinařství cibulka

PŘÍBEH VINAŘSTVÍ

K našemu políčku s bylinkami a zeleninou, které jsme pěstovali pro naše tehdejší restaurace a hotel, přibyl i první vinohrad. Tehdy jsme začali poprvé zkoušet vyrábět o bez zbytečné chemie pro naše hosty a párovali ho s naší kuchyní. Návštěvníkům našeho hotelu víno chutnalo -  obsahovalo mnohem méně síry než v té době dostupná vína. A tak jsme postupně začali rozšiřovat vinohrady, přidávat další odrůdy a zvětšovat  produkci.

Začátek byl strastiplný a opravdu náročný, ale stálo to za to. Veškerá  produkce našeho skvělého vína je od počátku v režimu organického  hospodářství. Naše vína se vyznačují šetrným zpracováním, minimálními  zásahy do přirozených procesů kvašení I následného zrání vína.  Máme celkem 16 ha plodících vinohradů a v roce 2013 jsme při hledání  nových sklepních prostor pro zrání sektů objevili letohrádek Portz Insel  na Tichém ostrově.

Dnes je již letohrádek nádherně zrekonstruován a je ozdobou už tak  krásné krajiny. Je to tu určené pro všechny, kteří hledají možnost  degustovat skvělá vína v absolutním klidu na neskutečně romantickém a  magickém místě.

VEGAN - Jako jedno z mála vín je i veganské (věděli jste, že vína mohou být i veganská?). Není to vtip, ani výmysl hodný výsměchu, jedná se o naprosto fantastickou a šetrnou úpravu, která je zdravější a přírodnějšího charakteru. Většina vín totiž prochází procesem čiření, čímž se víno před lahvováním zbavuje přebytečných částic. K čiření se často používá kasein (mléčná bílkovina), želatina, vyzina či vaječné bílky. Vína nebo prosecca označená Vegan se čiří pomocí rostlinných složek.

ODEBÍRANÉ DRUHY:

  • Frankovka 2018 - Víno rubínové barvy s vůní třešňovo - višňového kompotu. V chuti pak jemná sametová svíravost pečených třešní srdcovek a příjemná, hladká perzistence. Vhodné k  těstovinám s masem, jako jsou boloňské špagety, pak grilované vepřové žebra, kolena, ale i k rybě jako je mečoun, či tuňák. Pozdní sběr, suché, červené, Oblast Morava, podoblast mikulovská, obec Bavory, Obsah alkoholu 13 %, 

Duverybody 7

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

logo_vino_cibulka_uprava_____kopie

PŘÍBEH VINAŘSTVÍ

K našemu políčku s bylinkami a zeleninou, které jsme pěstovali pro naše tehdejší restaurace a hotel, přibyl i první vinohrad. Tehdy jsme začali poprvé zkoušet vyrábět o bez zbytečné chemie pro naše hosty a párovali ho s naší kuchyní. Návštěvníkům našeho hotelu víno chutnalo -  obsahovalo mnohem méně síry než v té době dostupná vína. A tak jsme postupně začali rozšiřovat vinohrady, přidávat další odrůdy a zvětšovat  produkci.

Začátek byl strastiplný a opravdu náročný, ale stálo to za to. Veškerá  produkce našeho skvělého vína je od počátku v režimu organického  hospodářství. Naše vína se vyznačují šetrným zpracováním, minimálními  zásahy do přirozených procesů kvašení I následného zrání vína.  Máme celkem 16 ha plodících vinohradů a v roce 2013 jsme při hledání  nových sklepních prostor pro zrání sektů objevili letohrádek Portz Insel  na Tichém ostrově.

Dnes je již letohrádek nádherně zrekonstruován a je ozdobou už tak  krásné krajiny. Je to tu určené pro všechny, kteří hledají možnost  degustovat skvělá vína v absolutním klidu na neskutečně romantickém a  magickém místě.

vinařství cibulka

vinařství cibulka