RESTAURACE otevřeno: Po-pá: 10-20:30 hod., 
So: 11-20:30 hod., 
Ne: 11-15:30 hod.
RAW CUKRÁRNA - raw dorty bez změny
ESHOP - bez změny

Děkujeme :-)

Bio Sour Cherry Symbiotic Cocofir 250 ml

Kód: 1339
99 Kč 86 Kč bez DPH
Skladem nebo každé úterý po 12 hod.

Keefir je alternativa kefíru vyrobená pouze z mladého kokosu, probiotik a vody, bez tepelné úpravy, nyní je tato verze ještě ochucená lahodnou višní. Fermentovaný dále zrající výrobek z mladého kokosu, s vysokou koncentrací probiotických kultur s přídavkem bio višní. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Fermentovaný dále zrající výrobek z mladého kokosu, s vysokou koncentrací probiotických kultur s přídavkem bio višní. Osvěžující, nakyslý a energizující. Keefir je středně kyselý, příjemně voní a skvěle chutná. Višně jsou díky vysokému obsahu polyfenolů, vitamínu C a dalších vitamínů i tělu prospěšných látek ideálním dochucovadlem našeho Keefiru. Toto variantu Keefiru jsme vyvinuli především pro ty, pro něž je chuť bílého Keefiru příliš silná. Višně mu dodají jemnost a hravost, aniž by mu ubraly na účinnosti.

Višně obsahují zejména ve své slupce velký podíl antioxidantů, tzv. polyfenolů. Ty představují "superfood" pro probiotické střevní bakterie. Střevním bakteriím se na polyfenolech skvěle daří a vytvářejí přesně ty látky, které podpoří Vaši blaženost a postarají se o zdraví Vašeho mikrobiomu. 

O produktu

Keefir je alternativa kefíru vyrobená pouze z mladého kokosu, probiotik a vody, bez tepelné úpravy. V mladém kokosu je ideální prostředí pro množení přátelských probiotických kultur. Díky přírodním vlastnostem mladého kokosu má lahodnou a krémovou chuť. Neobsahuje žádné živočišné složky ani laktózu. Snadno nahradí jedno jídlo.

Žádná z použitých surovin nebyla nijak tepelně ani tlakem upravená, stejně jako tomu je u Yoguardu Symbiotic. Višňový keefir kombinuje přirozeně se vyskytující enzymy a antioxidanty z mladého kokosu a višně s 20 přidanými bakteriálními kulturami. Tyto kultury jsou převážně ze sady Superhuman, čili přirozeně lidské kmeny probiotik, které rády osidlují naše střeva a mohou pak mít pozitivní účinky na mnoho oblastí našeho života.

Obsahuje přes 250 miliard probiotických kultur v jednom litru, společně s prebiotickou vlákninou “galaktomanan”, která jim ve střevech poskytne optimální výživu.

Keefir doporučujeme spotřebovat do hodiny po otevření, jinak začíná rychle dále fermentovat a jeho chuť se zostřuje. Nejste-li zvyklí na probiotické potraviny, začněte jej konzumovat postupně, a to ve zvyšujícím se množství ze 100 až na 500 mililitrů denně. 

Složení: Mladý kokos rozemletý* 44,6 % (dužina z mladého kokosu* 67 %, panenská kokosová voda* 33 %), filtrovaná voda, višně* 17,4 %, směs probiotických kultur. *V bio kvalitě.

V Keefiru najdete stovky miliard těchto přátelských probiotických kultur:

• Směs probiotik Superhuman (L. Acidophilus, L. Salivarius, L. Brevis, L. Casei Subspecies Casei, L. Fermentum, L. Gasseri, L. Helveticus, L. Plantarum, L. Reuteri, L. Casei Subspecies Rhamnosus, S. Thermophilus, E. Faecium, B. Longum, B. Bifidum, a B. Infantis.) 

• Další probiotické a jogurtové kultury - Lactobacillus bulgaricus LB44, Bifidobacterium lactis HN019, Lactobacillus acidophilus NCFM, Streptococcus thermophilus

Skladuje se při teplotě od 1 do 5 °C. Trvanlivost je minimálně 10 dní od data dodání. Keefir doporučujeme spotřebovat do hodiny po otevření.

 Objem: 250 ml

Výživové hodnoty na 100 g

CZ-BIO-002 Zemědělská produkce mimo EU CZ-BIO-002 Zemědělská produkce mimo EU BIO – produkt ekologického zemědělství

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: