RESTAURACE otevřena Po-pá: 10-19:00 hod.
RAW CUKRÁRNA - raw dorty bez změny
ESHOP - bez změny

Děkujeme :-)

Bio RAW kakaové máslo (250g)

Kód: 1217
Novinka
Neohodnoceno
199 Kč 173,04 Kč bez DPH
Skladem (> 5 ks)
Můžeme doručit do:
3.3.2021

Naše kakaové máslo se získává lisováním surové kakaové hmoty, kterou obdržíme z nepražených kakaových bobů Criollo pěstovaných v podmínkách ekologického zemědělství. Původem je z Peru, což dává kakaovému máslu opravdu výjimečnou kvalitu, přece jenom PERU a kakao to jsou dvě neoddělitelné složky.

Toto vysocekvalitní kakaové máslo používáme již několik let do našich RAW DORTŮ nebo k přípravě lahodných čokoládových nápojů u nás v restauraci Black Kale FOOD.

Obsah: 250g

Detailní informace

Detailní popis produktu

CHARAKTERISTIKA

Naše kakaové máslo se získává lisováním surové kakaové hmoty, kterou obdržíme z nepražených kakaových bobů Criollo pěstovaných v podmínkách ekologického zemědělství. Lisování se provádí za nízké teploty – nedochází tak ke ztrátě důležitých živin a enzymů, máslo je tepelně stabilní, obsahuje přírodní antioxidanty, které zabraňují žluknutí, a uchovává si jemnou vůni a chuť hořké čokolády.

Klasické využití pro kakaové máslo je při výrobě čokolády. Avšak můžeme je používat i v kuchyni při přípravě koláčů, dezertů, sušenek, zmrzliny a jiných pokrmů. Je také výborným přírodním prostředkem v každodenní péči o pokožku – zjemňuje a hydratuje pleť a má výborné regenerační vlastnosti.   

SLOŽENÍ

BIO kakaové máslo, kousky 

VÝŽIVOVÉ ÚDAJE 

     ve 100 g výrobku
Energie 3750 kJ / 895,7 kcal
Tuky 99,4 g
- z toho nasycené mastné kyseliny 65,2 g
Sacharidy 0,1 g
- z toho cukry 0 g
Vláknina < 0,1 g
Bílkoviny 0,17 g
Sůl 0,1 g

 

POUŽITÍ

Při výrobě čokolády (zjemní chuť), čokoládových polev (při krájení nebude poleva praskat), zmrzliny, na smažení, pečení – masa, sladkých pokrmů. 

OSTATNÍ INFORMACE

Skladujte v suchu při relativní vlhkosti do 60 % v uzavřeném obalu. Chraňte před přímým slunečním zářením.

Země původu: Peru

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: