RESTAURACE otevřena Po-pá: 10-19:00 hod.
RAW CUKRÁRNA - raw dorty bez změny
ESHOP - bez změny

Děkujeme :-)

BIO Kokosový kefír Wild & Coco 250 ml

Kód: 416
85 Kč 73,91 Kč bez DPH
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
20.4.2021

Složení: Filtrovaná voda, bio kokosová dužina z mladého kokosu, bio panenská kokosová voda, probiotika.


Vlastnosti:
neobsahuje laktózu a kasein, bez cukru, vegan, Bio produkt
Trvanlivost:
Uvedené na obalu od dodavatele

Detailní informace

Detailní popis produktu

Fermentovaný dále zrající výrobek z mladého kokosu, s vysokou koncentrací probiotických kultur. Osvěžující, kyselý a energizující. Keefir je středně kyselý a příjemně voní. Působí jako pohlazení po jazyku i ve střevech. Nejlépe chutná, necháte-li ho pár hodin před konzumací (přes noc) v pokojové teplotě.

 Více o tom, jak fungují bakterie Superhuman, se dočtete na blogu Wild & Coco.Keefir je alternativa kefíru vyrobená pouze z mladého kokosu, probiotik a vody. Nic víc. V mladém kokosu je ideální prostředí pro množení přátelských probiotických kultur. Díky přírodním vlastnostem mladého kokosu má lahodnou a krémovou chuť. Neobsahuje žádné živočišné složky ani laktózu. Snadno nahradí jedno jídlo.

Žádná z použitých surovin nebyla nijak tepelně ani tlakem upravená, a tak kombinuje přirozeně se vyskytující enzymy a antioxidanty z mladého kokosu s 20 přidanými bakteriálními kulturami. Tyto kultury jsou převážně ze sady Superhuman, čili přirozeně lidské kmeny probiotik, které rády osidlují naše střeva a mohou pak mít pozitivní účinky na mnoho oblastí našeho života.

Obsahuje přes 300 miliard probiotických kultur v jednom litru, společně s prebiotickou vlákninou “galactomannan”, která jim ve střevech poskytne optimální výživu. Doporučujeme konzumovat postupně, v množství vzrůstajícím ze 100 na 500 mililitrů dvakrát denně.

 Složení: Filtrovaná voda, bio kokosová dužina z mladého kokosu, bio panenská kokosová voda, probiotika.V Keefiru najdete stovky miliard těchto přátelských probiotických kultur:• Směs probiotik Superhuman (L. Acidophilus, L. Salivarius, L. Brevis, L. Casei Subspecies Casei, L. Fermentum, L. Gasseri, L. Helveticus, L. Plantarum, L. Reuteri, L. Casei Subspecies Rhamnosus, S. Thermophilus, E. Faecium, B. Longum, B. Bifidum, a B. Infantis.) • Další probiotické a jogurtové kultury - Lactobacillus bulgaricus LB44, Bifidobacterium lactis HN019, Lactobacillus acidophilus NCFM, Streptococcus thermophilus


Duverybody 7

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: